Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΣυνέντευξηΓιώργος Καραβατάκης (Diplomat Travel): Δεν υπάρχει μαγική συνταγή για την επιχειρηματικότητα

Γιώργος Καραβατάκης (Diplomat Travel): Δεν υπάρχει μαγική συνταγή για την επιχειρηματικότητα

Ο κ. Γιώργος Καραβατάκης, ένας πολύ νέος επιχειρηματίας, μιλησε στο TravelDailyNews για τη δική του εμπειρία στον τομέα της επιχειρηματικότητας, καθώς επίσης και για τις δράσεις του στον χώρο του τουρισμού, με το τουριστικό γραφείο Diplomat Travel, του οποίου είναι επικεφαλής.

Στην παραπάνω βιντεοσυνέντευξη ο κ. Γιώργος Καραβατάκης απαντά στις εξής ερωτήσεις:

  • TravelDailyNews: Ποιά είναι η “μαγική συνταγή” για την επιχειρηματική επιτυχία;
  • TDN: Σε ποιόν άλλον κλάδο εκτός του τουρισμού δραστηριοποιείστε;
  • TDN: Ποιό είναι το όραμά σας για το Diplomat Travel;
  • TDN: Ποιά είναι τα μελλοντικά σας σχέδια ως επιχειρημαίας;
 
Ο Γιώργος Καραβατάκης είναι ένας νέος επιχειρηματίας με ενασχολήσεις στον κλάδο του τουρισμού, της εστίασης αλλά και της δημοσιογραφίας.
 
Είναι 26 ετών και έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς.
 
Έχει ζήσει λίγο καιρό στη Νέα Υόρκη, όπου και εργάστηκε ως excecutive project manager σε μεγάλη πολυεθνική. Σε ηλικία 23 ετών έφτιαξε από το μηδέν την πρώτη του εταιρεία με την επωνυμία easystarter, που πούλησε δύο χρόνια αργότερα σε Ρώσους επενδυτές, και για την οποία μάλιστα έλαβε και βραβείο για την καλύτερη ηλεκτρονική πλατφόρμα από τα StartUp Awards.
Το 2016, αγόρασε το ταξιδιωτικό γραφείο Diplomat Travel, ένα από τα παλαιότερα της Αθήνας (από το 1987), και το ανακαίνισε ολοκληρωτικά προσαρμόζοντάς το περισσότερο στις ανάγκες της εποχής.
 
Τον Ιανουάριο του 2017, ξεκίνησε την ενασχόλησή του με τον κλάδο του real estate και πιο συγκεκριμένα με την διαχείριση σπιτιών στη Μύκονο και αυτή τη στιγμή διαχειρίζεται 7 πολυτελείς βίλες. Τον Απρίλιο του 2017, έστησε ακόμη ένα ταξιδιωτικό γραφείο με την ονομασία ask2go το οποίο βγήκε αμέσως online σε Ελλάδα και Ηνωμένο Βασίλειο. Τα σχέδιά για το ask2go είναι η επέκτασή του στην Ασία ξεκινώντας από το Dubai.
 
Σε λίγο καιρό μάλιστα λανσάρεται και μια καινούρια ιδέα, που ακούει στ’ όνομα Athenstable και έχει να κάνει με έναν βοηθό-οδηγό για εστιατόρια και κλαμπ στην Αθήνα με δυνατότητα μάλιστα άμεσης κράτησης και ακόμη και μεταφοράς στο εκάστοτε μαγαζί με van ή πολυτελή αυτοκίνητα.
Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024