Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΣυνέντευξηΝτένης Κουτούδης (LinkedSuperPowers): Οι επιχειρηματίες δεν πρέπει να βλέπουν τα social media ως απειλή

Ντένης Κουτούδης (LinkedSuperPowers): Οι επιχειρηματίες δεν πρέπει να βλέπουν τα social media ως απειλή

Ο κ. Ντένης Κουτούδης, ιδρυτής & ο CEO της LinkedSuperPowers, ως πιστοποιημένος επαγγελματίας στα Social Media, μίλησε στο TravelDailyNews Greece & Cyprus για την επιρροή που έχουν τα social media, και ιδιαιτέρως το LinkedIn στον τουριστικό τομέα, τόσο σε επίπεδο ιδιωτικό, όσο και επαγγελματικό.

Στην παραπάνω βιντεοσυνέντευξη ο κ. Ντένης Κουτούδης απαντά στις εξής ερωτήσεις:

  • TravelDailyNews: Στην εποχή μας τα Social Media αποτελούν μια βασική πηγή πληροφόρησης για τον τουρίστα καταναλωτή, όμως από την πλευρά των τουριστικών επιχειρήσεων λαμβάνονται υπόψη ως ‘απειλή’ ποια είναι η γνώμη σου και πως μπορούμε να τα κάνουμε σύμμαχό μας;
  • TDN: Μπορεις να μας ορίσεις ποια ειναι μερικα απο τα Social Media Networks στα οποια πρεπει να εστιασει μια τουριστικη επιχειρηση;
  • TDN: Μπορεις να μας αναφερεις πως μπορει μια τουριστικη επιχειρηση να αξιοποιησει το LinkedIn;
Ο Ντένης Κουτούδης είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας, διεθνώς αναγνωρισμένος σπεσιαλίστας του LinkedIn (πρόσφατα έχει διακριθεί απο το Klout ως ο #1 Ειδικός στο LinkedIn με την μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως), πιστοποιημένος επαγγελματίας στα Social Media, αρθρογράφος και ομιλητής. Είναι ο ιδρυτής & ο CEO της LinkedSuperPowers (πάνω απο 2 εκ. Ακολούθους στα Social Media), μιας συμβουλευτικής εταιρείας στα Social Media που ειδικεύεται στο να βοηθάει τους πελάτες της να πετυχαίνουν τους επαγγελματικούς τους στόχους μέσω του LinkedIn.
Ο Ντένης έχει δουλέψει με ανώτερα στελέχη απο την Pfizer, το Bloomberg, την Nokia, το Amazon, την Deloitte και αλλες Fortune 500 εταιρείες ενώ συχνά καλείται να μιλήσει σε εκδηλώσεις και συνέδρια. Έχει πάνω απο 28.000 επαγγελματικές επαφές στο LinkedIn, πάνω απο 365 επαγγελματικές συστάσεις και περίπου 1.7 εκ. ακολούθους στο Twitter.
Οι εμφανίσεις του Ντένη στο Forbes, το Entrepreneur, την Huffington Post και το CNN iReport είναι αξιοσημείωτες, ενώ ο ίδιος γράφει συχνά άρθρα σχετικά με το LinkedIn και τα Social Media στο Blog της LinkedSuperPowers, στο Business2Community, στο BizCatalyst360°και το AlphaGamma.
Τέλος, είναι συχνό φαινόμενο ο Ντένης να γράφει μοναδικά άρθρα απο κοινού με πολύ γνωστούς γκουρού παγκοσμίως απο τον χώρο του μαρκετινγκ επιρροής, των δημοσίων σχέσεων, των πωλήσεων, της επικοινωνίας και του αυτοματοποιημένου μαρκετινγκ.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024