Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηSwiss Education Group: Κορυφαία εκπαιδευτικά προγράμματα στον τομέα του hospitality management

Swiss Education Group: Κορυφαία εκπαιδευτικά προγράμματα στον τομέα του hospitality management

Ειδικά διαμορφωμένα δίδακτρα για τους επαγγελματίες του hospitality & του τουρισμού

Το Swiss Education Group είναι ένα κορυφαίο ελβετικό δίκτυο παροχής εκπαιδευτικών υπηρεσιών Hospitality Management και αποτελεί τον μεγαλύτερο αγγλόφωνο εκπαιδευτικό οργανισμό διοίκησης ξενοδοχειακών επιχειρήσεων στην Ελβετία, το οποίο προσφέρει ειδικές προσφορές για τις οικογένειες των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στον τομέα του Hospitality και του Τουρισμού. Ο Όμιλος από την ίδρυση του, το 1992, θέτει νέα στάνταρ στην τουριστική εκπαίδευση και αποτελεί έμπνευση για του αποφοίτους του. 
 
Ο Όμιλος προσφέρει εκπαίδευση υψηλού επιπέδου, βασισμένη στην κορυφαία παράδοση της ελβετικής φιλοξενίας. Οι διδάσκοντες είναι διεθνώς αναγνωρισμένοι επαγγελματίες που διαθέτουν εκτεταμένη εμπειρία και μοιράζονται τη δέσμευση του Ομίλου για επιτυχία και το πάθος για μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση στον κλάδο της φιλοξενίας. 
 
Αναγνωρισμένο από την ταξιδιωτική βιομηχανία ως ένας κορυφαίος εκπαιδευτικός όμιλος το Swiss Education Group προσφέρει μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων που παρέχουν τίτλους σπουδών επιπέδου Diploma και Master. Οι συνεργασίες του ομίλου με το Πανεπιστήμιο του Derby (ΗΒ), το Πανεπιστήμιο Northwood (ΗΠΑ) και το Πανεπιστήμιο της Washington (ΗΠΑ) διασφαλίζουν ότι τα προσόντα των σπουδαστών του είναι διεθνώς αναγνωρισμένα.

 
Τα εξατομικευμένα προγράμματα που προσφέρει, τα οποία έχουν σχεδιαστεί σε συνεργασία με σημαντικούς παίκτες του κλάδου, σε συνδυασμό με την ισορροπία μεταξύ θεωρητικών μαθημάτων και πρακτικής άσκησης δημιουργούν διεθνώς αναγνωρισμένους επαγγελματίες με μεγάλη ακαδημαϊκή και βιομηχανική εμπειρία, οι οποίοι είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι για την αγορά εργασίας και διαθέτουν εξαιρετική κατανόηση του κλάδου της φιλοξενίας. 
 
Το Swiss Education Group διαθέτει 5 πανεπιστήμια σε 7 εξαιρετικά campus στην γαλλόφωνη και στη γερμανόφωνη περιοχή της Ελβετίας με περισσότερους από 6.500 φοιτητές το χρόνο.
 
Τα 5 Πανεπιστήμια του ομίλου είναι:
  • César Ritz Colleges Switzerland
  • Culinary Arts Academy Switzerland
  • Hotel Institute Montreux
  • IHTTI School – Hotel Management
  • Swiss Hotel Management School
Οι φοιτητές απολαμβάνουν τις σπουδές τους σε ένα περιβάλλον που εμπνέει γνώση, σε εντυπωσιακά αλπικά και παραλίμνια τοπία ή στις γεμάτες ζωή πόλεις της Ελβετίας. Ο όμιλος συνεχίζει να επενδύει σε υποδομές και τεχνικό εξοπλισμό προκειμένου να τους παρέχει προηγμένες εγκαταστάσεις. 

 
Οι αναρίθμητες ευκαιρίες σταδιοδρομίας και πρακτικής άσκησης μέσω του International Recruitment Forum, το οποίο διεξάγεται 2 φορές τον χρόνο, δίνουν τη δυνατότητα στους φοιτητές του Swiss Education Group να διαγράψουν λαμπρή επαγγελματική καριέρα ήδη από το ξεκίνημα των σπουδών τους. Το International Recruitment Forum (IRF) είναι ανοιχτό στους φοιτητές και των εφτά πανεπιστημιουπόλεων και αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία καθώς τους δίνεται η δυνατότητα να συναντήσουν και να δικτυωθούν με περισσότερες από 120 κορυφαίες εταιρείες του κλάδου της φιλοξενίας από όλο τον κόσμο, όπως οι Hilton Hotels and Resorts, Emirates, Accor Hotels, Four Seasons Hotels and Resorts, Marriott, Hyatt, Fairmont Hotels and Resorts, Anantara, Starwood Hotels & Resorts κ.α.
 
Η ποικιλομορφία και η επιτυχία του Swiss Education Group αντανακλώνται επίσης και στο παγκόσμιο δίκτυο αποφοίτων, το οποίο ενώνει 21.000 απόφοιτους παγκοσμίως και απαρτίζεται από 34 παραρτήματα σε 30 χώρες. Μάλιστα, το 2013 το Swiss Education Group εγκαινίασε μία νέα διαδικτυακή πλατφόρμα αποφοίτων, την Konnect, η οποία βοηθάει στην ενίσχυση των δεσμών μεταξύ του Swiss Education Group, του δικτύου αποφοίτων του και της βιομηχανίας του τουρισμού και της φιλοξενίας. 

Με τα χρόνια, το Swiss Education Group έχει δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς με τους ηγέτες του χώρου των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και της φιλοξενίας όπως το Savoy, το Fairmont, το Swissôtel, το Raffles, το Mandarin Oriental και το Mövenpick. Το γεγονός αυτό παρέχει στον όμιλο πολύτιμες πληροφορίες και δίνει τη δυνατότητα προσαρμογής των προγραμμάτων σπουδών με τέτοιο τρόπο ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της βιομηχανίας, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στους φοιτητές να εξασφαλίσουν σημαντικές θέσεις στη διεθνή αγορά εργασίας μετά το πέρας των σπουδών τους. 
Swiss Education Group
Avenue des Alpes 27
CH-1820 Montreux
Switzerland
Tel: +41 21 965 40 20 

            

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024