Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΣυνέντευξηΝτίνος Φραντζεσκάκης (Discover the World): Το e-marketing για την Discover είναι το μέλλον

Ντίνος Φραντζεσκάκης (Discover the World): Το e-marketing για την Discover είναι το μέλλον

Ο κ. Ντίνος Φραντζεσκάκης, γενικός διευθυντής της Discover the World Ελλάδας και Κύπρου, μίλησε στο TravelDailyNews Greece & Cyprus, για τη σημασία της νέας αντιπροσώπευσης (GSA) της Aerolinas Argentinas που πήρε η Discover the world για την Ελλάδα, για τη νέα B2B πλατφόρμα που λανσάρει η Expedia για τα ταξιδιωτικά πρακτορεία, καθώς επίσης και για το emarketing με το οποίο ασχολείται τον τελευταίο καιρό η Discover the World.

Στην παραπάνω βιντεοσυνέντευξη ο κ. Ντίνος Φραντζεσκάκης απαντά στις εξής ερωτήσεις:
  • TravelDailyNews: Ποιά είναι η σημασία για την ελληνική αγορά της συμφωνίας μεταξύ Aerolinas Argentinas και Discover the world;
  • TDN: Μπορείτε να μας πείτε λίγα λόγια για τη νέα B2B πλατφόρμα που λανσάρει η Expedia για τα ταξιδιωτικά πρακτορεία;
  • TDN: Τι περιλαμβάνει το πιο πρόσφατο e-marketing της Discover the World;
Ο κ. Ντίνος Φραντζεσκάκης είναι ο γενικός διευθυντής της Discover the World στην Ελλάδα.
 
Πριν από την Discover, ήταν Executive Director στην Aviate Aviation and Tourism, κατείχε θέσεις πωλήσεων και μάρκετινγκ στην Qantas Airways στην Αθήνα και τη Μελβούρνη και ήταν γενικός διευθυντής της Dalia Tours.
 
Σήμερα κατέχει τη θέση του αντιπροέδρου στο Σύνδεσμο Αντιπροσώπων Αεροπορικών Εταιρειών (ΣΑΑΕ). Είναι μέλος του Ελληνικού Συνδέσμου Ταξιδιωτικών και Τουριστικών Γραφείων, Εμπορικού Επιμελητηρίου – Ελληνοαμερικάνικου, Ελληνοβρετανικού, Ελληνοκινέζικου, Ελληνοβιετναμέζικου και αντιπρόσωπος Αεροπορικών Εταιρειών Ελλάδας.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024