Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηmodus & Amplio: Hotel management, strategy & operations

modus & Amplio: Hotel management, strategy & operations

Αξιοποιώντας τις γνώσεις και τις δεξιότητες κορυφαίων επαγγελματιών του χώρου, η modus & Amplio αναπτύσσει πρακτικές μεθόδους και συστήματα, σχεδιασμένα να βοηθούν τους πελάτες της να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά, να αναπτύσσονται ταχύτερα και να ανταγωνίζονται πιο δυναμικά.

H εταιρεία modus & Amplio εξειδικεύεται στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στον κλάδο φιλοξενίας για περισσότερο από δέκα έτη, σε Ελληνικές, καθώς και διεθνείς τουριστικές εταιρείες. 
 
Ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, επενδυτές, διαχειριστές και μέτοχοι ανεξάρτητων ή franchise ξενοδοχείων, διεθνείς εταιρείες φιλοξενίας, εταιρείες επενδύσεων και οικονομικοί οργανισμοί αποτελούν μέρος της πελατείας της.
 
 
Διαθέτοντας εμπειρία τριάντα ετών στη διαχείριση και ανάπτυξη ξενοδοχειακών έργων, προσφέρει υπηρεσίες σε κάθε επίπεδο της δομής μίας εταιρείας, είτε ως αξιόπιστος σύμβουλος στη διοίκηση, είτε ως ‘hands-on’ συνεργάτης των στελεχών και των εργαζομένων αυτής. 
 
Ανεξάρτητα από την πρόκληση ή την ευκαιρία, η οποία παρουσιάζεται σε μία εταιρεία, η modus & Amplio παρέχει αποτελεσματικές και μακράς διάρκειας λύσεις για την ανάπτυξη της κερδοφορίας και την καθολική επίτευξη των στόχων. 
 
 
Αξιοποιώντας τις γνώσεις και τις δεξιότητες κορυφαίων επαγγελματιών του χώρου, αναπτύσσει πρακτικές μεθόδους και συστήματα, σχεδιασμένα να βοηθούν τους πελάτες της να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά, να αναπτύσσονται ταχύτερα και να ανταγωνίζονται πιο δυναμικά.
 
Οι πελάτες της εμπιστεύονται την modus & Amplio, καθώς οι ίδιοι αναγνωρίζουν σχεδόν πάντα τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες, όντες όμως απασχολημένοι με την καθημερινή λειτουργία των μονάδων τους διαθέτουν περιορισμένο χρόνο ή δε διαθέτουν τα απαραίτητα μέσα και στελέχη. 
 
 
Οι εξειδικευμένες υπηρεσίες modus & Amplio περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων: 
  • Διαχείριση ξενοδοχειακών μονάδων (Hotel management).
  • Συμβουλευτικές υπηρεσίες ανάπτυξης και στρατηγικής.
  • Asset management.
  • Brand management selection και contract negotiations (με εμπειρία σε ολοκληρωμένα έργα στην Ελλάδα).
  • Βελτίωση της λειτουργίας όλων των τμημάτων μιας τουριστικής επιχείρησης.
  • Ολιστική διαχείριση ανοίγματος και ανακαίνισης ξενοδοχειακών μονάδων.
  • Κατάρτιση μελετών σκοπιμότητας και στρατηγικής, για νέες και υφιστάμενες επιχειρήσεις.
Μπορείτε να ενημερωθείτε από το website της εταιρείας www.modus-amplio.com για τα έργα τα οποία έχει αναλάβει με απόλυτη επιτυχία, καθώς και το εύρος των εξειδικευμένων υπηρεσιών της.
Βουκουρεστίου 20
10671, Αθήνα
Τηλ: 2103622220  
Κιν: 6979 205 907
Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024