Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηTuk Tuk: Το ταϋλανδικό street food στο κέντρο της Αθήνας

Tuk Tuk: Το ταϋλανδικό street food στο κέντρο της Αθήνας

Με μόλις 16 θέσεις για τους θαμώνες, το Tuk Tuk Thai Street Food προσφέρει μια αυθεντική εμπειρία ταϋλανδικού street φαγητού.

Ένα νέο Ταϋλανδικό εστιατόριο άνοιξε τις πόρτες του πρόσφατα στην καρδιά της Αθήνας, παρέχοντας στους επισκέπτες την αίσθηση ότι βρίσκονται στους δρόμους της Ασίας.

Με μόλις 16 θέσεις για τους θαμώνες, το “Tuk Tuk Thai Street Food” προσφέρει μια αυθεντική εμπειρία ταϋλανδικού street φαγητού, μέσα από τα μάτια του πολυταξιδεμένου ιδιοκτήτη του μαγαζιού, κ. Μπάμπη Ασκερίδη. Στην ουσία θέλει να μοιραστεί με τους ανθρώπους που επισκέπτονται το μαγαζί του, κάποιες συνταγές και κάποιες ιστορίες από τα ταξίδια του στην Ασία.

Αν έχει βρεθεί ποτέ κανείς στους δρόμους της Bangkok, σίγουρα θα έχει περάσει μπροστά από καροτσάκια που φτιάχνουν το “Som Tam”, την σαλάτα παπαγια. Μια από τις πιο δημοφιλής σαλάτες που ισορροπεί ανάμεσα στις τέσσερις βασικές γεύσεις της ταϋλανδέζικης κουζίνας (αλμυρό – γλυκό – καυτερό – ξινό). Ο τρόπος παρασκευής της είναι μέσα σε ένα πήλινο γουδί (Pok-Pok το γουδί στα Ταυλανδεζικα) που έχει πάρει την ονομασία του από των ήχο που κάνει όταν φτιάχνεις τη σαλάτα Ποκ-Ποκ.

Με διακόσμιση που έχει επιρροές από την Ταϋλάνδη, σχεδιάστηκε ένας πολύ φιλικός και φιλόξενος χώρος, που σε συνδυασμό με τις ιδιαίτερες γεύσεις που προσφέρει, μπορεί να ευχαριστήσει και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες.

Tuk Tuk Thai Street Food
Βεΐκου 40, Κουκάκι
Τηλ. 211 405 1947

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024