Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΦωτορεπορτάζΚορυφαίο ξενοδοχείο της χρονιάς το Μakedonia Palace στα Greek Hospitality Awards 2018

Κορυφαίο ξενοδοχείο της χρονιάς το Μakedonia Palace στα Greek Hospitality Awards 2018

149 ξενοδοχεία και τουριστικές επιχειρήσεις κατάφεραν να κερδίσουν βραβεία στα φετινά Greek Hospitality Awards.

Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε η απονομή των Greek Hospitality Awards 2018, που διοργανώνει για 4η χρονιά η Ethos Awards. H εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Divani Apollon Palace & Thalasso, σε μια αίθουσα 400 ατόμων, με τη συμμετοχή 149 ξενοδοχείων και τουριστικών επιχειρήσεων, που αξιολογήθηκαν από κριτική επιτροπή και το αναγνωστικό κοινό του περιοδικού “ΧΡΗΜΑ”.

Tα βραβεία τελούνται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, της ΔΕΘ Helexpo, της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων.


Το Μakedonia Palace αναδείχθηκε κορυφαίο ξενοδοχείο της χρονιάς, αποσπώντας την κορυφαία διάκριση στο θεσμό των Greek Hospitality Awards 2018, το χρυσό βραβείο “Top Greek Hotel 2018”, ενώ επιπλέον απέσπασε τις χρυσές διακρίσεις στις κατηγορίες “Best Greek Business City Hotel” & “Best Greek Hotel Dining Experience”. Επιπλέον, η πεντάστερη γαστρονομική εμπειρία που προσφέρει το Μakedonia Palace το ανέδειξαν χρυσό στην κατηγορία “Best Greek Hotel Dining Experience”.


Τρία βραβεία απέσπασαν το Wyndham Grand Athens και η Zeus International, που διαχειρίζεται το ξενοδοχείο, με το Wyndham Grand Athens να αποσπά Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Best Greek New City Hotel και Αργυρό βραβείο στην κατηγορία Best Greek Business City Hotel ενώ η Zeus International, Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Best Greek Hotel Management Strategy. Τα βραβεία παρέλαβε ο γενικός διευθυντής του Ομίλου της Zeus International κ. Γιώργος Μαργαρίτης.


Ο κ. Γεώργιος Τσακίρης, επίτιμος πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελιτηρίου Ελλάδος βραβεύτηκε ως Greek Hospitality Leader.


Η Mideast Travel Worldwide διακρίθηκε με το Αργυρό Βραβείο στην κατηγορία Best Tour Operator και το βραβείο για τη Mideast παρέλαβε η κα Κατερίνα Μούσμπε, γενική διευθύντρια του Ομίλου.


Ο CEO της IT Concept, κ. Αλέξης Χριστοδουλάκης, παραλαμβάνει το Αργυρό Βραβείο στην κατηγορία Best Hotel Entertainment and Technology Supplier.


Ο κ. Παναγιώτης Παλαιολόγος, πρόεδρος και ιδρυτής της HotelBrain, έλαβε την τιμητική διάκριση του “Greek Hospitality Personality”.


Το Porto Carras Grand Resort απέσπασε 5 βραβεία στην απονομή, με 3 Αργυρά και 2 Χρυσά Βραβεία. Τα Χρυσά αφορούσαν τις κατηγορίες “Best Greek Golf Resort” και “Best Greek Sports Resort”, ενώ τα Αργυρά τις “Best Greek Beach Resort”, “Best Greek Family Resort” και “Best Greek MICE Resort”.


Ο Όμιλος Aldemar Resorts απέσπασε 5 βραβεία, με 3 Χρυσά και 2 Αργυρά. Πιο συγκεκριμένα, Χρυσές διακρίσεις ήταν στις κατηγορίες “Best Greek Thalasso Resort” και “Best Greek initiative promoting Greece abroad” για τα Aldemar Resorts, και “Best Greek Villas & Holiday Homes” για το Aldemar Knossos Villas. Επίσης, Αργυρά ήταν τα Βραβεία στις κατηγορίες “Best Greek Hotel Dining Experience” και “Best Greek Hotel Tailor Made Guest Experience”.



Το Rodos Palace κέρδισε Χρυσά Βραβεία στις κατηγορίες “Best Greek MICE Resort” και “Best Greek Hotel Conference Center”, ενώ στις κατηγορίες “Best Greek All Suites Resort”, “Best Greek Hotel Brand” και “Βest Greek Hotel WebSite” απέσπασε το Αργυρό Βραβείο.



Το ξενοδοχείο Miraggio Thermal Spa κέρδισε το βραβείο για το καλύτερο website ελληνικού ξενοδοχείου, στην κατηγορία “Best Greek Hotel WebSite”.


Η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου βραβεύθηκε ως η Καλύτερη Σχολή Ξενοδοχειακής Εκπαίδευσης, αλλά πιο συγκεκριμένα, με Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία “Best Hotel Education Provider”, ως αναγνώριση της παροχής υψηλής ποιότητας πανεπιστημιακών προγραμμάτων στον κλάδο του τουρισμού και της φιλοξενίας, σε συνεργασία με το διακριμένο βρετανικό πανεπιστήμιο Queen Margaret University.


H HotelBrain απέσπασε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία “Best Greek Hotel Management Strategy”, ενώ στον πρόεδρο και ιδρυτή της εταιρείας, κ. Πάνο Παλαιολόγο, απονεμήθηκε η τιμητική διάκριση “Greek Hospitality Personality”. Επίσης, 12 από τα ξενοδοχεία που βρίσκονται υπό την διαχείρισή της HotelBrain, ψηφίστηκαν τόσο από την κριτική επιτροπή των Greek Hospitality Awards, όσο και από το κοινό, και βραβεύτηκαν ανάμεσα στα καλύτερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα. 5 Χρυσά, 6 Αργυρά και 2 Χάλκινα Βραβεία, ήταν ο απολογισμός των υπό τη διαχείρισή της ξενοδοχείων της HotelBrain. Στην φωτογραφία, η κα Ναυσικά Κουζέλη, Director of Mr & Mrs White Paros New Style Hotel και ο κ. Ιωάννης Λιακόπουλος, CEO HotelBrain Capital.


Η Nelios απέσπασε 5 συνολικά βραβεία, με 3 Χρυσά και 2 Αργυρά, ενώ αναδείχθηκε ως η καλύτερη εταιρεία Hotel Digital Marketing στην Ελλάδα. Οι διακρίσεις της εταιρείας αναλυτικά ήταν: Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Best Hotel Digital Marketing, Χρυσό Βραβείο για την κατασκευή του website του ξενοδοχείου Miraggio Thermal Spa, στην κατηγορία Best Greek Hotel Website, Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Best Digital Advertising & Performance Campaign των ξενοδοχείων του ομίλου AKS Hotels, Αργυρό Βραβείο στην κατηγορία Marketing & Social Media Provider, Αργυρό Βραβείο για την κατασκευή του website του ξενοδοχείου Herodion Hotel. Το βραβείο παρέλαβε ο CEO της Nelios, κ. Δημήτρης Σερίφης.


Σημαντικές διακρίσεις απέσπασε το Novotel Athens, του Διεθνούς Ομίλου AccorHotels, καθώς βραβεύτηκε με Χρυσό Βραβείο ως “Best International Hotel Brand” και με Αργυρό Βραβείο ως “Best Greek MICE City Hotel”.


Με τρία βραβεία, ο Όμιλος Chnaris HMDC κατέκτησε την πρώτη θέση και το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία “Best Hotel Management Consultant” και την δεύτερη θέση με Αργυρό Βραβείο στις κατηγορίες “Best Greek Hotel Management Strategy” και “Best Hotel Sales Representative Company”. Τα βραβείο παρέλαβε ο ιδρυτής και γενικός διευθυντής του ομίλου, κ. Ζαχαρίας Α. Χνάρης.


Η ξενοδοχειακή επιχείρηση Avra Collection στα Χανιά Κρήτης, απέσπασε συνολικά 6 βραβεία με τις συμμετοχές της ξενοδοχειακής μονάδας Avra Imperial Hotel και των νέων πολυτελών διαμερισμάτων Avra Apartments. Τα βραβεία παρέλαβε η διευθύνουσα σύμβουλος της ξενοδοχειακής επιχείρησης Avra Collection, κα Αθηνά Χανιωτάκη, ενώ τα βραβεία που απονεμήθηκαν στις αντίστοιχες κατηγορίες συμμετοχής, παρατίθενται αναλυτικά ως εξής:
Ασημένιο Βραβείο για το Avra Imperial Hotel στην κατηγορία “Top Greek Hotel 2018”, Χρυσό Βραβείο για τα Avra Apartments στην κατηγορία “Best Greek Studios & Apartments”, Χρυσό Βραβείο για το Avra Imperial Hotel στην κατηγορία “Best Greek Green Resort”, Χρυσό Βραβείο για το Avra Imperial Hotel στην κατηγορία “Best Greek Hotel Spa”, Χρυσό Βραβείο για το Avra Imperial Hotel στην κατηγορία “Best Greek Hotel Breakfast” και Χάλκινο Βραβείο για το Avra Imperial Hotel στην κατηγορία “Best Greek Design Resort”.


Οι Μινωικές Γραμμές απέσπασαν το Χρυσό Βραβείο και αναδείχτηκαν “Καλύτερη Εταιρεία στον κλάδο της Ελληνικής Επιβατηγού Ναυτιλίας – Best Greek Coastal Shipping Company”, ενώ το βραβείο παρέλαβε ο κ. Αντώνης Μανιαδάκης, διευθύνων σύμβουλος των Μινωικών Γραμμών.


Η Tool βραβεύθηκε ως η κορυφαία ελληνική εταιρεία ανάπτυξης website για ξενοδοχεία. Συγκεκριμένα, απέσπασε Αργυρό Βραβείο στην κατηγορία “Best Greek Hotel Website Developer”, για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του website του ξενοδοχειακού Ομίλου AKS Hotels. Στην φωτογραφία, ο κ. Κώστας Καραχάλιος CEO της Tool.


Αποσπώντας μία από τις κορυφαίες διακρίσεις του θεσμού ως Top Greek Hotel 2018 στην κατηγορία “Best Greek Beach Resort” με το Riviera Olympia & Aqua Park, η Grecotel απέσπασε συνολικά έξι βραβεία: Riviera Olympia & Aqua Park: Χρυσό Βραβείο Best Greek Beach Resort, White Palace, Lux Me: Χρυσό Βραβείο Best Greek Innovation Hotel, Grecotel: Χρυσό Βραβείο Best Greek Hotel Breakfast, Grecotel: Χρυσό Βραβείο Best Greek Sustainable Hotel, Grecotel: Χρυσό Βραβείο Best Greek Hotel Brand και Grecotel: Αργυρό Βραβείο Best Greek Hotel Tailor Made Guest Experience. Εκ μέρους της Grecotel – Όμιλος Ν. Δασκαλαντωνάκη, τα βραβεία παρέλαβαν οι κ.κ. Γιάννης Τσίχλης, Κώστας Πλέτσας, Δημήτρης Καλαϊτζιδάκης, Κώστας Δασκαλαντωνάκης, Ιωάννα Ιγνατίδου και Σοφία Γρηγοράτου.


Η EyeWide Digital Marketing Agency παρέλαβε τρία βραβεία αριστείας. Συγκεκριμένα κέρδισε, Χρυσό βραβείο για την κατηγορία “Best Hotel Digital Marketing Agency”, Ασημένιο Βραβείο για την κατηγορία “Best Digital Advertising and performance campaign” και Αργυρό Βραβείο για την κατηγορία “Best Hotel Marketing & Social Media Provider”. Τα βραβεία παρέλαβαν οι co-founders της EyeWide, κ. Μηνάς Λιαπάκης και κ. Λευτέρης Τριχάκης , καθώς και ο κ. Αντώνης Παπαχρυσάνθου, υπεύθυνος του Performance Ads Department της εταιρείας.


Με τρία βραβεία -ένα χρυσό, ένα ασημένιο κι ένα χάλκινο- ολοκλήρωσε την παρουσία της στα Greek Hospitality Awards 2018 η Louis Hotels. Πιο συγκεκριμένα, το Amada Colossos Resort, απέσπασε την πρώτη θέση στην κατηγορία Best Greek New Resort, ασημένιο βραβείο στην κατηγορία Βest Greek Hotel Restaurant για τις υπηρεσίες που προσφέρει το Meze by Elliniko στο Louis Zante Beach, και χάλκινο βραβείο στην κατηγορία Best Family Resort για το Family Life Kerkyra Golf.


Βραβείο Silver στην κατηγορία Best Greek Business City Hotel και βραβείο Bronze στην κατηγορία Best Greek Sustainable Hotel απέσπασε το ξενοδοχείο NJV Athens Plaza. Εκ μέρους του NJV Athens Plaza τα βραβεία παρέλαβε η Γενική Διευθύντρια κα Αφροδίτη Αρβανίτη.


Το Cactus Royal Spa & Resort κατάφερε να βραβευτεί και να διακριθεί με ασημένιο βραβείο στην κατηγορία Best Greek All Inclusive Resort.


Το Mythos Palace Resort & Spa, στη Γεωργιούπολη διακρίθηκε ως το “Καλύτερο Παραλιακό Ξενοδοχείο”, το “Καλύτερο All Inclusive ξενοδοχείο” και το “Καλύτερο ξενοδοχείο στην Παροχή Υπηρεσιών” καταφέρνοντας να αποσπάσει 3 Ασημένια Βραβεία στις άνω κατηγορίες.


Το Anemos Luxury Grand κατάφερε να αποσπάσει 3 χρυσά βραβεία, στις κατηγορίες “Best Greek Design Resort”, “Best Greek Honeymoon Resort” και “Best Greek Beach Resort” και 2 ασημένια, στις κατηγορίες “Best Greek Hotel Dining Experience” και “Best Greek Excellence in Service Hotel”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024