Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΜια Φωτογραφία μιλάειΣκουπίδια και υπερχειλισμένοι κάδοι στο κέντρο της Οίας

Σκουπίδια και υπερχειλισμένοι κάδοι στο κέντρο της Οίας

Στο σημείο συσσωρεύονται καθημερινά κάθε λογής απορριμμάτων, με συνέπεια την καθιέρωση ενός κέντρου μικροβίων και μιας αποπνικτικής ατμόσφαιρας.

“Λίγα μόλις μέτρα από το δημοτικό σχολείο της Οίας έχει δημιουργηθεί ένας πραγματικός σκουπιδότοπος. Χιλιάδες τουρίστες γίνονται καθημερινά μάρτυρες ενός επικίνδυνου και ντροπιαστικού θεάματος, κάτι που δεν αρμόζει ούτε στη ποιότητα ούτε στη φήμη της Σαντορίνης, της βιτρίνας του ελληνικού τουρισμού. Στο σημείο συσσωρεύονται καθημερινά κάθε λογής απορριμμάτων, με συνέπεια την καθιέρωση ενός κέντρου μικροβίων και μιας αποπνικτικής ατμόσφαιρας. Ωστόσο οι αρμόδιοι φορείς αδιαφορούν τόσο για την υγεία των παιδιών του σχολείου που βρίσκεται σε απόσταση 15 μέτρων, τα οποία καθημερινά παίζουν στο χώρο της πλατείας, όσο και για την τουριστική εικόνα του νησιού. Κύριε δήμαρχε που είστε; Υπάρχετε; Πότε θα βγείτε από το γραφείο σας;”

Αυτά είναι τα λόγια ενός κατοίκου της Οίας, που είχε την ευγενή καλοσύνη να μας στείλει τις σχετικές φωτογραφίες.

Σημείωση: Οι φωτογραφίες μας στάλθηκαν στις 7 Ιουνίου. Ελπίζουμε μία εβδομάδα μετά, η κατάσταση να έχει αλλάξει.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024