Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηΝοσταλγία για ελληνική παραδοσιακή κουζίνα στο Melia του Lesante Blu

Νοσταλγία για ελληνική παραδοσιακή κουζίνα στο Melia του Lesante Blu

Όσοι επισκεφτούν το εστιατόριο Melia μπορούν να προετοιμαστούν για μια γαστρονομική διαδρομή, συνοδευόμενη από την λίστα τοπικών και ελληνικών κρασιών που θα βρουν διαθέσιμα.

Όλη η εμπειρία που προσφέρει το εστιατόριο Melia, του καινούριου 5άστερου ξενοδοχείου Lesante Blu της Ζακύνθου, και πρώτου μέλους του ομίλου Leading Hotels of the World στο Ιόνιο, είναι μια διαδρομή που θέλει να σε ταξιδέψει πίσω στον χρόνο μέσα από τις παιδικές γευστικές αναμνήσεις του σεφ Σταύρου Υφαντίδη που με τις σύγχρονες τεχνικές που έχει αποκομίσει από την συνεργασία του με μεγάλα ονόματά, όπως οι Heston Blumenthal – Gordon Ramsay και Marcus Wareing, θέλει να ταξιδέψει τους θαμώνες του ώστε να ανακαλύψουν, αλλά και να νοσταλγήσουν την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα. Αυτήν που πραγματικά γνώρισαν αλλά και γεύτηκαν από μικρά παιδιά. Αναμνήσεις, όπως οι καλοκαιρινές διακοπές τον δεκαπενταύγουστο τρώγοντας κακαβιά, αλλά και ένα απλό τυλιχτό σουβλάκι στο σουβλατζίδικο της γειτονίας.

Η ιστορία της ελληνικής παράδοσης σε συνδυασμό με τη γνωριμία του εχθές και του σήμερα, όπως και της διεθνούς εκλεπτυσμένης κουζίνας, περιμένουν να τις ανακαλύψουν οι επισκέπτες του Lesante Βlu στο εστιατόριο Melia, το οποίο βρίσκεται σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία μπροστά από την θάλασσα.

Όσοι επισκεφθούν το εστιατόριο Melia μπορούν να προετοιμαστούν για μια γαστρονομική διαδρομή, συνοδευόμενη από την λίστα τοπικών και ελληνικών κρασιών που θα βρούνε διαθέσιμα. Η θέα του Ιονίου μπροστά από το τραπέζι, με την Κεφαλονιά και την Πελοπόννησο στο υπόβαθρο, καθώς και την “παλέτα” χρωμάτων της φύσης κατά το ηλιοβασίλεμα, έρχονται σε απόλυτη αρμονία με τις γευστικές διαδρομές που θα ετοιμάσει το εστιατόριο για τους επισκέπτες του.

Οι ώρες λειτουργίας του εστιατορίου είναι καθημερινά από τις 8 το απόγευμα έως τις 10:30 το βράδυ.


Τραγκάκι,Ζάκυνθος 
291 00, Ελλάδα
T: (+30)26950 61600
F: (+30)26950 62600
Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024