Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΣυνέντευξηDiana Casian (Aeolis Tinos Suites): 'Στοχεύουμε σε μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία φιλοξενίας'

Diana Casian (Aeolis Tinos Suites): 'Στοχεύουμε σε μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία φιλοξενίας'

Η Diana Casian, Residence Manager στο Aeolis Tinos Suites, εξηγεί στο TravelDailyNews πως τo Aeοlis Tinos Suites στην Τήνο, δεν είναι απλά και μόνο ένα πολυτελές ξενοδοχείο, που πληροί όλες τις προϋποθέσεις για βράβευση στα World Travel Awards, αλλά με βασική του φιλοσοφία να νιώσει ο επισκέπτης του Aeolis σπίτι του μακριά από το σπίτι του, διατηρεί τον φιλοξενούμενο στο κέντρο του ενδιαφέροντος.

Σε ένα ήσυχο σημείο, στην κορυφή των λόφων ανάμεσα σε δύο παραδοσιακούς οικισμούς της Τήνου, τον Τριαντάρο και τον Μπερδεμιάρο, με θέα στο Αιγαίο και τις υπόλοιπες Κυκλάδες, βρίσκεται το Aeolis Tinos Suites.
TravelDailyNews: Τι είναι αυτό που κάνει το Aeolis Tinos Suites να ξεχωρίζει;
Diana Casian: Έπειτα από την επιλογή του ονόματος του ξενοδοχείου, από τον θεό των ανέμων, τον Αίολο, είναι και η ονοματοδοσία κάθε βίλας, σύμφωνα με τον ξεχωριστό χαρακτήρα της καθεμίας. Συνδυάζοντας τη μοναδική αισθητική του κάθε χώρου με την ανάδειξη των βασικών χαρακτηριστικών της Τήνου, το Aeolis ακολουθεί πιστά τη φιλοσοφία του για μια αυθεντική και αξέχαστη εμπειρία φιλοξενίας. 
Ακόμη, οι πολυτελείς σουίτες, κατασκευασμένες με ντόπια υλικά, η κάθε μία διαφορετική από τις άλλες, όλες όμως μοιράζονται εκπληκτικές πανοραμικές εικόνες, ένα μοναδικό μπαλκόνι στο γαλάζιο του Αιγαίου. Εδώ η κυκλαδική αρχιτεκτονική συναντά τη σύγχρονη αισθητική, προσφέροντας μια άνετη και πολυτελή διαμονή, με θέα 360 μοιρών προς τα υπόλοιπα νησιά των Κυκλάδων. Με 11 πολυτελείς ιδιωτικές πισίνες με αλατισμένο νερό, μία φυσική συνέχεια των πανέμορφων παραλιών της Τήνου. Ισορροπώντας με μαεστρία ανάμεσα στο μοντέρνο και το κλασικό, ανεπιτήδευτα πολυτελές, προσφέρει ζεστασιά και χαλάρωση στον επισκέπτη. Βασική του φιλοσοφία είναι να νιώσει ο επισκέπτης του Aeolis σπίτι του μακριά από το σπίτι του. Η φιλοσοφία του ξενοδοχείου, διατηρεί τον φιλοξενούμενο στο κέντρο του ενδιαφέροντος, παρέχοντας υψηλά standard άνεσης και ποιότητας, σε συνδυασμό με την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών.
TDN: Ποιο βραβείο απέσπασε στα φετινά Tourism Awards;
D.C.: Ήταν ακόμη μια σημαντική διάκριση για το Aeolis Tinos Suites, για δεύτερη συνεχή χρονιά. Φέτος απέσπασε το BRONZE Bραβείο στην κατηγορία “Storytelling Excellence”, ενώ πέρyσι είχε αποσπάσει το “Silver” βραβείο στην κατηγορία της “Τουριστικής Ανάπτυξης”. Στόχος παραμένει η υψηλή ποιότητα στο κομμάτι του ελληνικού, αλλά και του παγκόσμιου τουρισμού. Κι αυτό αποτελεί δέσμευση για όλους τους ανθρώπους του Aeolis.
TDN: Τι νέο υπάρχει φέτος στο Aeolis Tinos Suites;
D.C.: Φέτος, ξεχωριστή θέση μέσα στο συγκρότημα του Aeolis έχει το εστιατόριο Zoga by Papaioannou, που έχει γίνει ήδη, αν και μετρά μόνο λίγες μέρες ζωής, ο No1 γαστριμαργικός προορισμός της Τήνου. Το Zoga είναι μια γαστρονομική κιβωτός, με επικεφαλής τον βραβευμένο σεφ κ. Γιώργο Παπαϊωάννου, που δημιούργησε ένα μενού βασισμένο κυρίως στην τοπική γαστρονομική κουζίνα, αξιοποιώντας τις εξαιρετικές πρώτες ύλης της Τηνιακής γης. Ο Γιώργος είναι ένας δεξιοτέχνης της ψαροφαγίας, που αιχμαλωτίζει τις αισθήσεις με όλο πιο τεχνικούς τρόπους, διατηρώντας ολοζώντανες τις υφές, τις γεύσεις και τα αρώματα. Το μενού στηρίζεται στην παραδοσιακή Ελληνική κουζίνα με φρέσκα θαλασσινά και ψάρια από τις Κυκλάδες και με τα προσεχτικά επιλεγμένα τηνιακά βιολογικά υλικά. Το εστιατόριο είναι ανοιχτό στο κοινό.
Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024