Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΜελέτες και ΈρευνεςΈρευνα στους Τουρίστες της Ρόδου

Έρευνα στους Τουρίστες της Ρόδου

Έρευνα στους Τουρίστες της Ρόδου

Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και η ΔΕΤΑΠ (η Αναπτυξιακή Εταιρία του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου) ολοκλήρωσαν την πρώτη φάση της ετήσιας έρευνας που διεξάγουν στους τουρίστες που επισκέφθηκαν το νησί της Ρόδου με πτήσεις charter που ξεκίνησε τον Μάιο και θα ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο. Η πρώτη φάση της έρευνας αφορά την ανάλυση των ερωτηματολογίων που συλλέχθηκαν την περίοδο Μάιος – Ιούνιος 2004, τα αποτελέσματα της οποίας είναι πλέον διαθέσιμα. Η υλοποίηση της έρευνας εντάσσεται στα πλαίσια της απόφασης που πάρθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου μετά την επιτυχημένη περσινή προσπάθεια για την περίοδο Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου.

Το σύνολο των ερωτηματολογίων που συλλέχθηκαν για την μέχρι στιγμής φετινή περίοδο (Μάιος – Ιούνιος) ανέρχονται σε 1098. Παράλληλα συλλέχθηκαν και 200 ερωτηματολόγια από τους επισκέπτες των κρουαζιερόπλοιων, η ανάλυση των οποίων θα δημοσιευθεί τις επόμενες ημέρες. Σε όλους τους ερωτώμενους τουρίστες μοιράσθηκαν διαφημιστικά CD-Roms της Δωδεκανήσου τα οποία χορηγήθηκαν από τον Δωδεκανησιακό Οργανισμό Τουρισμού συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο τόσο στην ικανοποίηση του τουρίστα που συμμετείχε στην διαδικασία της συνέντευξης όσο και στην προβολή όλων των νησιών της Δωδεκανήσου. Η έρευνα συνεχίζεται και τον μήνα Ιούλιο και θα ολοκληρωθεί τον μήνα Οκτώβριο. Το ίδιο θα γίνει και για τους επισκέπτες των κρουαζιερόπλοιων ενώ στο νησί της Κω η έρευνα θα ξεκινήσει τον Αύγουστο και θα ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024