Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΑφιέρωμα ΕξοπλισμούJohnsonDiversey: Clean is just the beginning

JohnsonDiversey: Clean is just the beginning

JohnsonDiversey

Η JohnsonDiversey, στα 118 χρόνια εμπειρίας της και με ηγετική θέση στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων καθαρισμού και υγιεινής, σε περισσότερες από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο, έχει σαν σκοπό να προσφέρει με το εξειδικευμένο προσωπικό της , ολοκληρωμένων λύσεων καθαρισμού και υγιεινής μέσα από πρωτοποριακές υπηρεσίες στις τουριστικές επιχειρήσεις, τέτοιες που να υπερβαίνουν τις προσδοκίες των πελατών σας. Η καθαριότητα & υγιεινή είναι μόνο η αρχή των όσων υποσχόμαστε να παρέχουμε στους πελάτες μας. Πολύ πέρα από τον καθαρισμό, φιλοδοξούμε να απλουστεύουμε τις ζωές των πελατών μας, μέσω ολοκληρωμένων λύσεων , κάθε μέρα, παντού που περιλαμβάνουν:

  • Καινοτόμα προϊόντα, μηχανήματα, εργαλεία και συστήματα καθαρισμού.
  • Εκπαίδευση προσωπικού, μεθοδολογία καθαρισμού και υπηρεσίες ελέγχου.
  • Ασφάλεια προσωπικού και περιβαλλοντική ευαισθησία.

Η JohnsonDiversey απευθύνεται σε κάθε επιχείρηση της καταλυματικής βιομηχανίας όπως ξενοδοχεία, κρουαζιερόπλοια, επιχειρήσεις μαζικής εστίασης, επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων, νοσοκομεία, αλλά και σε συνεργεία καθαρισμού, χώρους αποθηκών & ψυγείων, στη βιομηχανία τροφίμων & ποτών, με εφαρμογές:

  • Καθαρισμού και υγιεινής δαπέδων και επιφανειών,
  • Καθαρισμού και υγιεινής χώρων παρασκευής και επεξεργασίας τροφίμων,
  • Καθαρισμού και υγιεινής πιάτων και σκευών,
  • Προσωπικής υγιεινής και φροντίδας,
  • Μηχανικού καθαρισμού δαπέδων και επιφανειών,
  • Καθαρισμού και υγιεινής υφασμάτων,
  • Απόσμησης χώρων,
  • Απόφραξης και συντήρησης σωληνώσεων και αποχετεύσεων,
  • Καταπολέμησης παρασίτων.

Σε κάθε έναν από αυτούς τους τομείς αγοράς, η JohnsonDiversey παρέχει οτιδήποτε χρειάζεται ο πελάτης για την ενδυνάμωση της φήμης, την προστασία του εμπορικού ονόματος και τη διατήρηση των υψηλότερων προτύπων ασφάλειας, αποδοτικότητας μέσα από την καθαριότητα & υγειινή της επιχείρησής του.

Προϊόντα και Συστήματα

Η πολύχρονη εμπειρία μας και η διαρκής προσπάθεια για την δημιουργία και ανάδειξη νέων προϊόντων και καινοτομιών μας οδήγησαν στη δημιουργία ολοκληρωμένων λύσεων, όπως:

  • το Πρόγραμμα Ασφαλούς Διαχείρισης Τροφίμων SafeKitchen με βάση τις επιταγές της νομοθεσίας και του HAACP , απαραίτητο για κάθε επαγγελματική κουζίνα,
  • τις επαναστατικές σφραγισμένες, φιλοπεριβαλλοντικές συσκευασίες ειδικών υπερσυμπυκνωμένων προϊόντων κουζίνας Safepack
  • τα ελκυστικά dispensers κρεμοσάπουνου SoftCare line με επώνυμα ευρέως γνωστά κρεμοσάπουνα και ντους πολυτελείας Dove & Lux
  • το ευέλικτο, φορητό σύστημα αυτόματης αραίωσης JFlex ™ , που εξασφαλίζει εξοικονόμηση κόστους, ασφάλεια και ευκολία στη χρήση.
  • τα ελβετικής προέλευσης μηχανήματα αλλά και χημικά της TASKI , που καθιστούν τον καθαρισμό όλων των χώρων.

Φέτος ειδικά, η JohnsonDiversey γιορτάζει τα 50 χρόνια της πολύ επιτυχημένης σειράς προϊόντων, εργαλείων & μηχανών επαγγελματικού καθαρισμού, του Ελβετικού Οίκου TASKI : μ ισός αιώνας τεχνολογικών καινοτομιών και βελτιώσεων, έχει συμβάλλει σημαντικά στην εξέλιξη της αγοράς, και την έχει καθιερώσει ως έναν από τους παγκόσμιους ηγέτες σε αυτή την τόσο απαιτητική βιομηχανία.

Η σειρά TASKI , δεν εξαντλείται όμως απλώς στα μηχανήματα, εργαλεία και προϊόντα καθαρισμού. Σκοπός της είναι να συνεχίσει να ανταποκρίνεται στις διαρκείς ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών μας , απλουστεύοντας τη δουλειά τους, μειώνοντας σημαντικά την προσπάθεια, το χρόνο και το εργατικό κόστος. Στην TASKI , η παραγωγικότητα είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το βαθμό ικανοποίησης του χρήστη από τον εξοπλισμό που χρησιμοποιεί στην εργασία του, γι΄αυτό και κάθε μοντέλο TASKI σχεδιάζεται με γνώμονα την εργονομία, την ευελιξία και την ασφάλεια, ενσωματώνοντας όλα τα νομοθετικά, περιβαλλοντικά πρότυπα και κανόνες υγιεινής και ασφάλειας. Σε αναγνώριση όλων των παραπάνω, αποτέλεσε για την Ελλάδα η επιλογή αυτόματων μηχανών TASKI για τον καθαρισμό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων 2004!

Περιβαλλοντική συνείδηση

Τα προϊόντα της JohnsonDiversey βρίσκονται ανάμεσα στα πιο φιλοπεριβαλλοντικά της βιομηχανίας . Συνεργαζόμαστε με τους πελάτες μας ώστε να τους βοηθήσουμε να χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας με ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο. Η εταιρεία έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια έντονη φιλοπεριβαλλοντική δράση με πρωτοβουλίες, χορηγίες και συνεργασίες με κοινωφελή ιδρύματα σε όλο το κόσμο.

Ανάμεσα σε όλα αυτά οι δύο τελευταίες δράσεις της αφορούν την δενδροφύτευση με φοίνικες καρναούμπα στη Βραζιλία για κάθε μηχάνημα TASKI που η εταιρεία θα πουλά παγκοσμίως καθώς και η χορηγία στο Δίκτυο Μεσόγειος SOS , για το καθαρισμό ακτών στον Ελλαδικό χώρο .

Οι άνθρωποί μας, συνεργάτες σας

Η JohnsonDiversey παρέχει σε σας, στους πελάτες μας, πραγματικούς συνεργάτες : απόλυτα εξειδικευμένους, εκπαιδευμένους να προβλέπουν τις ανάγκες σας, να προσαρμόζουν λύσεις στα μέτρα σας και να εργάζονται με πάθος για να επιτύχουν το καλύτερο αποτέλεσμα για την επιχείρησή σας.

Το πλεονέκτημα της JohnsonDiversey :

Εστιάζεται εν γένει, στο να κάνουμε πιο απλή τη ζωή σας απαλλάσσοντάς σας από τις έγνοιες για καθαρισμό και υγιεινή των εγκαταστασεών σας. Αυτό το επιτυγχάνουμε:

  • Επενδύοντας χρόνο στο να αφουγκραζόμαστε, να κατανοούμε και να ανταποκρινόμαστε ξεχωριστά στις ανάγκες του καθένα σας.
  • Δείχνοντας προσωπικό ενδιαφέρον να διασφαλίσουμε ότι οι εγκαταστάσεις σας είναι συνεχώς καθαρές, ασφαλείς και ελκυστικές.
  • Επιδιώκοντας τη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων και μοναδικών υπηρεσιών με γνώμονα την την αύξηση της κερδοφορίας σας.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024