Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΑνοιχτή ΓραμμήΑπόψειςΑφιερωμένη στους μόνιμους “Ειδικούς και Αρμόδιους”

ΑπόψειςΑφιερωμένη στους μόνιμους “Ειδικούς και Αρμόδιους”

Απόψεις
Αφιερωμένη στους μόνιμους “Ειδικούς και Αρμόδιους”
του Γιώργου Κ. Μεριανού

Το καυτό θέμα της επίλυσης του προβλήματος που δημιούργησαν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας με την συνεπικουρία του Κ.Κ.Ε. και του Συνασπισμού και ακούει στο όνομα…..Ολυμπιακή, σήμερα, επιχειρείται η επίλυση του δια των τηλεοπτικών εγκλίσεων θέσεων και απόψεων των κατά τα άλλα μόνιμων “Ειδικών και Αρμοδίων” παραχαρακτών που δηλώνουν ότι δεν γνωρίζουν, δεν άκουσαν και δεν είδαν αλλά, ευθύνονται οι ….άλλοι!

Αντί λοιπόν να προσκαλούνται οι εργαζόμενοι και να καταθέσουν τις απόψεις τους και να ακουστούν οι θέσεις τους αναφορικά με την διαχείριση της εταιρείας, με τους παθητικούς αλλά και κερδοφόρους προορισμούς, των διορισμών των υπεράριθμων ή όχι στην εταιρεία όπου με απλά μαθηματικά με συν και πλην μπορεί να παρουσιαστεί μια ουσιαστική θέση, προσκαλούνται μονίμως αυτοί που εξευτέλισαν τον αερομεταφορέα, αυτοί που έθαψαν το μέλλον του, αυτοί που ψυχρά αντιμετώπισαν την περιουσία των Ελλήνων Ολυμπιακή ως προσωπική επιχείρηση με αντίτιμο και μόνον το προσωρινό πολιτικό όφελος και αυτό, κάθε προεκλογική εποχή!

Παρουσιάζουν πλέον την Ολυμπιακή ως παθητική και ζημιογόνο εταιρεία και προσπαθούν δια της παραπληροφόρησης να συγκρίνουν τα λειτουργικά προβλήματα των κολοσσών Αμερικανικών αεροπορικών εταιρειών με αυτά της Ολυμπιακής. Δηλαδή, ανόμοιων επιχειρηματικών μεγεθών και λειτουργικών αιτιών! Κάνοντας λοιπόν χρήση των άλλων αεροπορικών ….επιχειρήσεων, αβασάνιστα παρουσιάζουν την Ολυμπιακή ως την εταιρεία που και αυτή μολύνθηκε από την ασθένεια των πουλερικών ως εκ’ τούτου πρέπει να εξοντωθεί για να μην μολύνει προφανώς και ….άλλες που σήμερα ενώ παρουσιάζουν σοβαρότατο λειτουργικό πρόβλημα και ευρίσκονται μονίμως στα….κόκκινα, παραμένουν στο απυρόβλητο!

Επικαλούνται την εποχή των δίδυμων πύργων ως αποτέλεσμα των σημερινών οικονομικών προβλημάτων των Αμερικανικών αεροπορικών εταιρειών και δεν κάνουν μεγάλο σφάλμα, αλλά, την εποχή που οι Αμερικανικές αεροπορικές εταιρείες δέχθηκαν το αποτέλεσμα των Αμερικανικών πολιτικών επιλογών, η Ολυμπιακή Αεροπορία πετούσε με πληρότητα κέρδους!

Οι μόνιμοι λοιπόν αβανταδόροι των Ελληνικών κυβερνήσεων αντί να φροντίσουν την αγελάδα που στέρευε λόγω των δικών τους πολιτικών επιλογών και να επαναφέρουν την ασθενεί αγελάδα σε υγιή κατάσταση, την αποβάλουν ως επικίνδυνη φέροντας μεταδοτική επιδημιακή νόσο. Οι φέροντες ολοκληρωτικά την ευθύνη των πράξεων τους σήμερα προβάλουν μπούρδες και αβάσιμες και κάλπικες πληροφορίες προσπαθώντας ως είθισται την μεταβίβαση των ευθυνών τους στους άλλους αφού η Ελληνική κοινωνία ακόμα ανέχεται!

Ο συνδικαλισμός χρησιμοποιήθηκε από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, της Ν.Δ. και των άλλων πολιτικών σχημάτων ως δούρειος ίππος στη διείσδυση τους στον χώρο των πολιτικών αποφάσεων. Ο συνδικαλισμός από υγιές όργανο, μετατράπηκε εις πολιτικό φερέφωνο με την συγκατάθεση ή …..όχι των εργαζομένων!

Η Ο.Α. έχει και μπορεί να έχει λαμπρό μέλλον εφόσον αυτή διαχειρισθεί από τεχνοκράτες του αεροπορικού και ΜΟΝΟΝ χώρου μακριά από πολιτικούς κερδοσκόπους και αναξιόπιστους. Πως είναι ποτέ δυνατόν αεροπορική εταιρεία να διαχειρίζεται από αεριτζήδες άσχετους πολιτικούς και αβανταδόρους….? Πως είναι ποτέ δυνατόν μια αεροπορική εταιρεία να παρακολουθήσει την διεθνή αεροπορική αγορά και ανταγωνισμό όταν η αρχή και το τέλος αποφασίζεται από υπουργούς, γραμματείς και φαρισαίους..?! Πως είναι δυνατόν να αναπτυχθεί μια εταιρεία όταν το μέγιστο θέμα αφορά τα πολιτικά οφέλη και όχι τα κοινωνικά και οικονομικά της εταιρείας…?! Πως είναι δυνατόν να αποφασίζουν αφισοκολλητές για τη συνέχεια ή όχι μια εταιρείας που μετέφερε την Ελληνική σημαία στους πέντε ηπείρους ως μόνιμος και αξιόπιστος πρεσβευτής και τέλος πως είναι ποτέ δυνατόν να αναδειχθεί το έργο αυτής της εταιρείας όταν πλέον είναι γνωστό ότι, ότι δεν μπορούμε, δεν γνωρίζουμε και δεν θέλουμε να διορθώσουμε, το ξεπουλάμε!

Ας αναλάβουν οι εργαζόμενοι τις ευθύνες τους και ας δουν επιτέλους αυτά που δεν ήθελαν να δουν τα προγενέστερα χρόνια αβαντζάροντας τους μόνιμους εργατοπατέρες και προέδρους τους και ας αναλογιστούν οι διάφοροι του είδους των όσων διετέλεσαν υπουργοί συγκοινωνιών και των άλλων που διδάσκουν πολιτικό και κοινωνικό ήθος του τύπου των Γιακουμάτων και διαφόρων άλλων δορυφόρων ότι, δυστυχώς ακόμα τους βλέπουμε και τους ακούμε…!!!

Η Ελλάδα πτώχευσε εξ αιτίας των μόνιμων ηλιθίων καιροσκόπων που ακόμα πιστεύουν ότι χωρίς αυτούς ακολουθεί…..χάος!

Οι μόνιμοι άσχετοι διορισμένοι πάντα έχουν λόγο, ενώ οι τεχνοκράτες πάντα έχουν και πρέπει να έχουν σιωπή! Οι σύγχρονοι σκοταδιστές προβάλουν φως για να βλέπουν οι αδιάφοροι …..αόμματοι πολίτες! Το χάος είναι εδώ, ενωμένο δυνατό!

Εγώ, απλά μορφώθηκα 27 χρόνια (στο θρανίο) στις αεροπορικές επιστήμες και εργάσθηκα μόλις 30 και πλέον χρόνια για τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον Καναδά και Αμερική. Τι αξία λοιπόν μπορεί να έχει ο λόγος μου αφού δεν είμαι συνδικαλιστής, πρόεδρος, τραμπούκος, αβανταδόρος, αφισοκολλητής, και βέβαια …..υπουργός και πάρα-υπουργός και δημοσιογράφος….?!!!

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024