Ροή Ειδήσεων:

Αερομεταφορές

Ποιες είναι οι αεροπορικές εταιρείες με το νεότερο σε ηλικία στόλο

Οι νεότεροι στόλοι αεροπορικών εταιρειών είναι στην Ασία με μέσο όρο ηλικίας 8,5 ετών. Οι παλαιότεροι στόλοι βρίσκονται στις περιοχές της Αφρικής και της Ωκεανίας, όπου ο μέσος στόλος είναι άνω των 16 ετών.
  • Αερομεταφορές

    Εγκατάσταση 24 συστημάτων επικοινωνιών σε 18 αεροδρόμια

    Συστήματα επικοινωνιών και καταγραφής φωνής (VCRS) για την εξυπηρέτηση των αναγκών των υπηρεσιών Εναέριας Κυκλοφορίας (ATS) εγκαθιστούνται σε 5 διεθνείς αερολιμένες (Κέρκυρας, Ροδου, Κω, Θεσσαλονίκης, Ηρακλείου) και σε 13 περιφερειακούς (Αλεξανδρούπολης, Καβαλας, Λήμνου, Σάμου, Χίου, Ακτίου, Ιωαννίνων, Σκιάθου, Μήλου, Καρπάθου, Πάρου, Καλαμάτας, Σητείας).
Ξενοδοχεία – Διαμονή

Η ενότητα αυτή σας προσφέρει τη δυνατότητα να σχεδιάσετε οικονομικές διακοπές τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Κάθε οργάνωση ταξιδιού και αναζήτηση καταλύμματος πρέπει να είναι μια ευχάριστη και γρήγορη διαδικασία για όλους. Συγκλονιστικά τοπία, άπειρη επιλογή δραστηριοτήτων ή/και χαλάρωση αποτελούν μόνο μερικά από τα βασικά κριτήρια που αναδεικνύουν την ποιότητα ενός ταξιδίου. Αλλά όλα αυτά, συνδυασμένα με τις καλύτερες τουριστικές υποδομές.

Ανακαλύψτε τις καλύτερες προτάσεις ξενοδοχείων στην Ελλάδα και τον κόσμο και κάντε σύγκριση τιμών για να εξασφαλίσετε την πολυτελέστερη διαμονή στο χαμηλότερο κόστος. Εδώ θα βρείτε το ξενοδοχείο που σας ταιριάζει σε κάθε προορισμό σας.

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top