Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΙός κτύπησε κρουαζιερόπλοιο της Princess Cruises

Ιός κτύπησε κρουαζιερόπλοιο της Princess Cruises

Επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου Sun Princess της εταιρίας Princess Cruises, που αναχώρησε από το Λος Aντζελες στις 25 Ιανουαρίου και κάνει κρουαζιέρα στην Χαβάη δήλωσαν ότι έχουν συμπτώματα ίωσης. Διακόσοι είκοσι […]

Επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου Sun Princess της εταιρίας Princess Cruises, που αναχώρησε από το Λος Aντζελες στις 25 Ιανουαρίου και κάνει κρουαζιέρα στην Χαβάη δήλωσαν ότι έχουν συμπτώματα<...> ίωσης.

Διακόσοι είκοσι εννέα επιβάτες και είκοσι έξι άτομα από το πλήρωμα φαίνεται να έχουν ναυτία και διάρροια, ενώ η εταιρία δήλωσε ότι ο αριθμός των ανθρώπων με τα συμπτώματα μέρα με την μέρα μειώνεται.

Η Princess Cruises ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται πολύ στενά με το Centers for Disease Control και έχει θέσει σε εφαρμογή έκτακτο σχέδιο προστασία και καθαριότητας του πλοίου.

Στους επιβάτες με τα συμπτώματα δεν τους επιτρέπεται για προληπτικούς λόγους να κατέβουν σε κανένα λιμάνι στην Χαβάη και να λάβουν μέρος σε τοπικές εκδρομές. Όπως ανακοινώθηκε από την εταιρία θα τους επιστραφούν όλα τα χρήματα για τις εκδρομές αυτές.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024