Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και Mobile2o eTourism Futures Interactive Workshop & Seminar από το Πανεπιστήμιο του Surrey

2o eTourism Futures Interactive Workshop & Seminar από το Πανεπιστήμιο του Surrey

Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του πρώτου σεμιναρίου, το Πανεπιστήμιο του Surrey ανακοίνωσε τη διοργάνωση του 2ου eTourism Futures Interactive Workshop & Seminar, που θα πραγματοποιηθεί από 31 Μαρτίου ως 1η […]

Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του πρώτου σεμιναρίου, το Πανεπιστήμιο του Surrey ανακοίνωσε τη διοργάνωση του<...> 2ου eTourism Futures Interactive Workshop & Seminar, που θα πραγματοποιηθεί από 31 Μαρτίου ως 1η Απριλίου 2003, στα κτίρια του Πανεπιστημίου από το Centre of eTourism Research (CeTR).

Το θέμα της φετινής διοργάνωσης είναι «Exploring the Information Communication Technologies Revolution and Visioning the Future for the Tourism, Travel and Hospitality Industries», και αποτελεί μέρος του προγράμματος MSc in eTourism, που παρέχεται από το ίδιο πανεπιστήμιο. Στόχος του Forum είναι να έρθουν σε επαφή οι επαγγελματίες του χώρου με καθηγητές, φοιτητές, και ερευνητές του Πανεπιστημίου, ώστε να αναλύσουν το μέλλον του τουρισμού, των ταξιδιών, και γενικά της βιομηχανίας της φιλοξενίας, και να εντοπίσουν διάφορους παράγοντες επιτυχίας.

Το Forum, που διοργανώνεται από τον Δρα Δημήτρη Μπούχαλη, Course Director του MSc in eTourism, διαρκεί δύο μέρες και είναι χωρισμένο σε 10 μέρη. Σε κάθε μέρος προεδρεύει ένας ακαδημαϊκός από τη Σχολή Διοίκησης του Πανεπιστήμιου του Surrey, και κάνουν εισηγήσεις διακεκριμένοι ομιλητές από όλο τον κόσμο σχετικά με το eTourism.

Όπως ανακοίνωσε ο Δρ. Μπούχαλης «το Forum αυτό αποτελεί μοναδική ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων σχετικά με ενδιαφέροντα θέματα για το μέλλον του τουρισμού, στο χαλαρωτικό περιβάλλον του Πανεπιστημίου. Στο Forum λαμβάνουν μέρος από 10-40 άτομα ώστε ο μικρός αριθμός των συμμετεχόντων να έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία μιας “άτυπης” ατμόσφαιρας, όπου αναλύονται τα θέματα. Η περσινή διοργάνωση είχε πολύ μεγάλη επιτυχία».

Το Forum έχει στόχο να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να καθορίσουν τις βασικές αλλαγές που έχουν γίνει στο τουριστικό περιβάλλον και να τους προμηθεύσει με τα κατάλληλα εργαλεία ώστε να ενδυναμώσουν την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων τους. Επίσης, θα παρουσιασθούν καινοτόμες μέθοδοι διοίκησης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024