Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕΟΤ: Αγαπήστε την Ελλάδα του Αγίου Βαλεντίνου

ΕΟΤ: Αγαπήστε την Ελλάδα του Αγίου Βαλεντίνου

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου επέλεξε ο ΕΟΤ για μία παγκόσμια προβολή σε Αμερική, Αγγλία, Γερμανία με σύνθημα «Aγαπήστε την Ελλάδα». Με φόντο το νησάκι Δασκαλιό, Ν.Δ του Πόρου που […]

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου επέλεξε ο ΕΟΤ για μία παγκόσμια προβολή σε Αμερική, Αγγλία, Γερμανία με σύνθημα<…> «Aγαπήστε την Ελλάδα». Με φόντο το νησάκι Δασκαλιό, Ν.Δ του Πόρου που έχει σχήμα καρδιάς και την ελληνική λέξη «Έρως», η αφίσα του Ελληνικού Τουρισμού δημοσιεύεται στις μεγαλύτερες ξένες εφημερίδες Γερμανίας και Αγγλίας.

Στην Αμερική, στην Νέα Υόρκη, το διαφημιστικό μήνυμα του ΕΟΤ, μοιράζεται στα 7,2 εκατομμύρια αντίτυπα video της γνωστής κινηματογραφικής ταινίας «My Big Fat Greek Wedding» μαζί με ένα διαγωνισμό με νικητές, ένα ταξίδι στην Αρκαδία.

Παράλληλα, η καρδιά – νησί του Δασκαλιού Πόρος με το σύνθημα «Fall in love with Greece» προβάλλεται στην ιστοσελίδα του ΕΟΤ, αλλά και στο Γραφείο Πληροφοριών Αθηνών ΕΟΤ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024