Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΣυμμετοχή του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών στο 1ο Ανοικτό Forum Aπασχόλησης και Επιχειρηματικότητας

Συμμετοχή του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών στο 1ο Ανοικτό Forum Aπασχόλησης και Επιχειρηματικότητας

O Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών συμμετείχε στο 1ο Ανοικτό Forum Aπασχόλησης και Επιχειρηματικότητας που πραγματοποιήθηκε στην «Τεχνόπολη» στο Γκάζι υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και της Γαλλικής Πρεσβείας. Το περίπτερο […]

O Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών συμμετείχε στο 1ο Ανοικτό Forum Aπασχόλησης και Επιχειρηματικότητας που πραγματοποιήθηκε στην «Τεχνόπολη»<...> στο Γκάζι υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και της Γαλλικής Πρεσβείας.

Το περίπτερο του ΔΑΑ επισκέφθηκαν πάνω από 1000 ενδιαφερόμενοι προκειμένου να ενημερωθούν για τις ευκαιρίες απασχόλησης και επαγγελματικής εξέλιξης που προσφέρει ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών. Κατά το διήμερο του Forum, οι εκπρόσωποι της Γενικής Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικών Υπηρεσιών ήταν στη διάθεση των πολυάριθμων επισκεπτών με πληροφορίες και έντυπο υλικό σχετικά με τις διάφορες υπηρεσίες και δραστηριότητες του Αεροδρομίου.

Οι επισκέπτες του περιπτέρου του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών εξεδήλωσαν έντονο ενδιαφέρον για τις δυνατότητες ένταξης στο ανθρώπινο δυναμικό της Εταιρίας Αεροδρομίου, υποβάλλοντας βιογραφικά σημειώματα και αιτήσεις πρόσληψης οι οποίες θα ληφθούν υπόψη για τις μελλοντικές ανάγκες της εταιρίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024