Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΤαξιδιωτικές ΟδηγίεςΤαξιδιωτική οδηγία από την Βρετανία για την περιοχή του Κόλπου

Ταξιδιωτική οδηγία από την Βρετανία για την περιοχή του Κόλπου

Οξύνονται οι καταστάσεις στην περιοχή του Κόλπου, μετά μάλιστα από την ανακοίνωση της βρετανικής κυβέρνησης προς τους πολίτες της να μην ταξιδεύουν στην περιοχή αν δεν έχουν πολύ σοβαρούς λόγους. […]

Οξύνονται οι καταστάσεις στην περιοχή του Κόλπου, μετά μάλιστα από την ανακοίνωση της βρετανικής κυβέρνησης προς τους πολίτες της να μην<...> ταξιδεύουν στην περιοχή αν δεν έχουν πολύ σοβαρούς λόγους.

Συγκεκριμένα, η βρετανική κυβέρνηση συμβούλεψε να μην γίνονται ταξίδια στο Μπαχρέιν, την Ιορδανία, το Κατάρ, και την Σαουδική Αραβία. Επίσης, το Foreign and Commonwealth Office (FCO) της Βρετανίας ανακοίνωσε ότι οι Βρετανοί που βρίσκονται σε αυτές τις χώρες πρέπει να είναι σε «μεγάλη ετοιμότητα», ενώ, έχει, ήδη, δώσει την άδεια στις οικογένειες των Βρετανών διπλωματών στις προαναφερόμενες χώρες να αναχωρήσουν όπως, επίσης, και στο προσωπικό που δεν κρίνεται απαραίτητο.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι δόθηκε αυτή η συμβουλή επειδή στην περιοχή υπάρχει μεγάλη ένταση και αυξημένος κίνδυνος για τρομοκρατικά κτυπήματα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024