Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΕλληνική η δεύτερη πιο ακριβή σουίτα του κόσμου

Ελληνική η δεύτερη πιο ακριβή σουίτα του κόσμου

Η ακριβότερη σουίτα του κόσμου, μετά την Αυτοκρατορική Σουίτα του ξενοδοχείου President Wilson Hotel της Γενεύης, που πωλείται 33.243 δολάρια την ημέρα, είναι η Βασιλική Σουίτα του ξενοδοχείου Grand Resort […]

Η ακριβότερη σουίτα του κόσμου, μετά την Αυτοκρατορική Σουίτα του ξενοδοχείου President Wilson Hotel της Γενεύης, που πωλείται<...> 33.243 δολάρια την ημέρα, είναι η Βασιλική Σουίτα του ξενοδοχείου Grand Resort Lagonissi της Αθήνας, που πωλείται 25.639 δολάρια, αποκαλύπτει η έρευνα του περιοδικού Forbes για τα ακριβότερα ξενοδοχεία του κόσμου.

Η περσινή έρευνα, που έγινε για πρώτη φορά, είχε στην πρώτη θέση την Bridge Suite στο ξενοδοχείο Atlantis στις Μπαχάμες. Η φετινή λίστα περιέχει ξενοδοχεία των οποίων η τιμή είναι κατ` ελάχιστο 10.000 δολάρια την νύχτα.

Τι όμως απολαμβάνει κάποιος με αυτά τα χρήματα; Η εξυπηρέτηση και η άνεση του χώρου είναι η πιο προφανής απάντηση. Πολλές από τις σουίτες της λίστας διαθέτουν θερμαινόμενες και απλές πισίνες, ακόμα και ειδικό προσωπικό για την αποκλειστική εξυπηρέτηση των ενοίκων τους. Όμως, πιο σπουδαίο στοιχείο είναι η ασφάλεια. Οι άνθρωποι που μπορούν να πληρώσουν αυτά τα χρηματικά ποσά είναι δισεκατομμυριούχοι και διασημότητες που έχουν ανάγκη από προστασία. Έτσι, πολλές από αυτές τις σουίτες διαθέτουν αλεξίσφαιρα τζάμια, κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης, ιδιωτικά ασανσέρ, και άλλα πολλά.

Βέβαια, οι ενοικιαστές δεν πληρώνουν πάντα αυτά τα ποσά. Σε αυτές τις σουίτες γίνονται μεγάλες εκπτώσεις, ιδίως σε σχέση με την διάρκεια της διαμονής. Επίσης, πολλές φορές τα ξενοδοχεία χρησιμοποιούνται για γυρίσματα ταινιών και εταιρικών εκδηλώσεων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024