Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΕπιπρόσθετες άδειες προσγείωσης σε κυπριακά αεροδρόμια ζητούν οι αεροπορικές εταιρίες

Επιπρόσθετες άδειες προσγείωσης σε κυπριακά αεροδρόμια ζητούν οι αεροπορικές εταιρίες

Διάφορες αεροπορικές εταιρίες, όπως οι Βρετανικές Αερογραμμές, έχουν ζητήσει επιπρόσθετες άδειες προσγείωσης στακυπριακά αεροδρόμια, καθώς, λόγω της κρίσης στον Περσικό Κόλπο, έχουν αναστείλει τις πτήσεις τους προς αεροδρόμια των χωρών […]

Διάφορες αεροπορικές εταιρίες, όπως οι Βρετανικές Αερογραμμές, έχουν ζητήσει επιπρόσθετες άδειες προσγείωσης στα<...>κυπριακά αεροδρόμια, καθώς, λόγω της κρίσης στον Περσικό Κόλπο, έχουν αναστείλει τις πτήσεις τους προς αεροδρόμια των χωρών της Μέσης Ανατολής.

Αυτό επισήμανε σε δηλώσεις του ο υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων Κίκης Καζαμίας, τονίζοντας ότι η εν λόγω εξέλιξη αποδεικνύει περίτρανα ότι η Κύπρος δεν περιλαμβάνεται στη θερμή ζώνη.

Η Κύπρος, σημείωσε ο υπουργός, στα πλαίσια της εξυπηρέτησης αλλά και της ασφάλειας την οποία επιβάλλεται να διαφυλάξει είναι σε θέση να παραχωρήσει τα αεροδρόμια της για την προσγείωση των αεροπλάνων των αεροπορικών εταιριών, οι οποίες έχουν αναστείλει τις πτήσεις τους προς χώρες της Μέσης Ανατολής.

Τόνισε δε ότι οι αεροπορικές εταιρίες που βλέπουν την Κύπρο ως καταφύγιο αυξάνονται μέρα με τη μέρα και υπολογίζεται ότι ο αριθμός τους θα αυξηθεί ακόμα περισσότερο.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, ανέφερε ότι τα μέτρα ασφάλειας στο Αεροδρόμιο Λάρνακας έχουν ενταθεί πάντοτε, βέβαια, στα πλαίσια της αναγκαίας διακριτικότητας, έτσι ώστε να μην προκαλείται ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024