Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομία“Χρυσοί Σκούφοι” στον Όμιλο Helios Hotels and Resorts

“Χρυσοί Σκούφοι” στον Όμιλο Helios Hotels and Resorts

Με τρία ιδιαίτερα σημαντικά και τιμητικά βραβεία τιμήθηκε από το περιοδικό Αθηνόραμα και την Επιτροπή Γευσιγνωσίας των Χρυσών Σκούφων ο Όμιλος Μαντωνανάκη, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά την παροχή υψηλής […]

Με τρία ιδιαίτερα σημαντικά και τιμητικά βραβεία τιμήθηκε από το περιοδικό Αθηνόραμα και την Επιτροπή Γευσιγνωσίας των Χρυσών Σκούφων ο Όμιλος Μαντωνανάκη<...>, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών σε όλα τα επίπεδα.

Συγκεκριμένα έλαβε:

  • Τον Πρώτο Χρυσό Σκούφο για εστιατόρια εκτός Αθηνών για το εστιατόριο «Διόνυσος» του Elounda Beach και το σεφ του Γιάννη Μπαξεβάνη, με βαθμολογία 15,6 και δύο χρυσούς σκούφους.
  • Τον Πέμπτο Χρυσό Σκούφο για εστιατόρια εκτός Αθηνών για το πολυνησιακό εστιατόριο «Blue Lagoon» και το σεφ του Tony Thο Thang, με βαθμολογία 14,8/20 και δύο χρυσούς σκούφους.
  • Την ειδική διάκριση για την καλύτερη ελληνική κουζίνα για το εστιατόριο «Διόνυσος» του Elounda Beach και το σεφ του Γιάννη Μπαξεβάνη.

Αξίζει να αναφερθεί ότι φέτος ήταν η πρώτη χρονιά που βραβεύτηκαν εστιατόρια εκτός Αθηνών κι όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Ομίλου Κώστας Μαντωνανάκης, «η ικανοποίηση είναι μεγάλη, γιατί ανταμείβονται προσπάθειες και κόποι μιας ζωής με μοναδικό γνώμονα την ποιότητα και την αυθεντική φιλοξενία σε όλα τα επίπεδα».

Ο γενικός διευθυντής του Ομίλου Αλέξιος Κοιμήσης τόνισε επίσης, πως «όταν μιλάμε για εμπειρία διαμονής στα ξενοδοχεία του Ομίλου, συνυπολογίζουμε όλα όσα συντελούν στο να κάνουν τη διαμονή του προσκεκλημένου μας μοναδική και σίγουρα η gourmet διάσταση της διαμονής, αποτελεί ολοένα και πιο καθοριστικό παράγοντα ποιότητας για ένα καλό ξενοδοχείο». Και συμπλήρωσε ότι, «κάθε χρόνο δίνεται και πιο μεγάλη βαρύτητα και φροντίδα σε όλα τα εστιατόρια της Helios Hotels and Resorts, έτσι ώστε την επόμενη χρονιά, οι βραβεύσεις να είναι ακόμη περισσότερες και για όλα τα ξενοδοχεία μας».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024