Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΒραβείο στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για την εκπαίδευση και ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού

Βραβείο στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για την εκπαίδευση και ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού

Βραβείο για τη σημαντική δραστηριότητά του στον τομέα εκπαίδευσης και ανάπτυξης του προσωπικού απονεμήθηκε στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών κατά την διάρκεια των εργασιών του 6ου Συμποσίου Ανθρώπινου Δυναμικού, που διοργανώθηκε […]

Βραβείο για τη σημαντική δραστηριότητά του στον τομέα εκπαίδευσης και ανάπτυξης του προσωπικού απονεμήθηκε στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών κατά την διάρκεια των εργασιών του 6ου Συμποσίου Ανθρώπινου Δυναμικού<...>, που διοργανώθηκε από την εταιρία συμβούλων επιχειρήσεων ΚPMG.

Ο θεσμός των βραβείων της ΚPMG που ισχύει για δεύτερη συνεχή χρονιά, έχει σκοπό να επιβραβεύσει εταιρίες για τις πρωτοβουλίες τους στον τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού.
Η ανεξάρτητη επιτροπή αξιολόγησης που αποτελείται από καθηγητές Πανεπιστημίων και ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων, βράβευσε φέτος το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών για την πρωτοβουλία και το έργο της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού στον τομέα της εκπαίδευσης και ανάπτυξης, τόσο για τους 800 περίπου εργαζομένους της Εταιρίας Αεροδρομίου όσο και για το προσωπικό των εταιριών της αεροδρομικής κοινότητας. Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο γενικός διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικών Υπηρεσιών του ΔΑΑ, Ιωάννης Τσάπαλας.

Στη συνέχεια της εκδήλωσης, η διευθύντρια Στελέχωσης και Εκπαίδευσης Aντζελα Αλεσσάνδρη, παρουσίασε το έργο της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού του ΔΑΑ στον τομέα της εκπαίδευσης, υπογραμμίζοντας τη σπουδαιότητα της λειτουργίας του Εκπαιδευτικού Κέντρου του ΔΑΑ για την ανάπτυξη των εργαζομένων του αεροδρομιακού χώρου, καθώς και την ευρύτερη συμβολή του στην περιοχή των Μεσογείων.

Υπενθυμίζεται ότι το Εκπαιδευτικό Κέντρο του ΔΑΑ ξεκίνησε τη δραστηριότητά του το Νοέμβριο του 2001, παρέχοντας ολοκληρωμένες εκπαιδευτικές υπηρεσίες με την μορφή κυρίως ενδοεπιχειρησιακών σεμιναρίων στους 13.000 υπαλλήλους της ευρύτερης αεροδρομικής κοινότητας, ενώ παράλληλα διαθέτει τις οκτώ πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες του 200 τ.μ. και χωρητικότητας 150 ατόμων προς ενοικίαση. Οι εκπαιδευτικές ενότητες καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων – αεροδρομιακών και μη.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024