Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςCar RentalsΒράβευση της Europcar από την TUI

Βράβευση της Europcar από την TUI

Η TUI AG, βράβευσε την ΒΑΤΕΚ ΑΕ, αποκλειστικό αντιπρόσωπο της Europcar στην Ελλάδα, για την άψογη συνεργασία τους και για τη ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών στο χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων. […]

Η TUI AG, βράβευσε την ΒΑΤΕΚ ΑΕ, αποκλειστικό αντιπρόσωπο της Europcar στην Ελλάδα, για την<...> άψογη συνεργασία τους και για τη ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών στο χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκεντρώνει η TUI, η Europcar στην Ελλάδα απέσπασε για το έτος 2002 την πρώτη θέση στην εξυπηρέτηση πελατών σε ευρωπαϊκό επίπεδο, γεγονός που επιβεβαιώνει την αξιοπιστία των προϊόντων και τη συνέπεια των υπηρεσιών της.

Παράλληλα, στα πλαίσια της διεθνούς συνεργασία των ομίλων Europcar και TUI AG ανανεώθηκε για τέσσερα επιπλέον χρόνια το συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασία της TUI με την ΒΑΤΕΚ ΑΕ.

Φιλοσοφία της TUI είναι η ενίσχυση την ηγετικής θέση στην ευρωπαϊκή αγορά με τη διεύρυνση δυναμικών συνεργασιών που διασφαλίζουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Φωτό: Ο γενικός διευθυντής της ΒΑΤΕΚ AE Ηλίας Μπακής (αριστερά) και ο πρόεδρος της ΒΑΤΕΚ ΑΕ Αλέξανδρος Μανιατόπουλος παραλαμβάνουν το βραβείο για την πρώτη θέση που κατέλαβε η εταιρία στην εξυπηρέτηση πελατών από την κ. Beate Kuszewski, Head of World of TUI CARS.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024