Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΞεκινά η διαφημιστική εκστρατεία προγράμματος Εισιτηρίων για το 2004

Ξεκινά η διαφημιστική εκστρατεία προγράμματος Εισιτηρίων για το 2004

Ξεκινά η διαφημιστική εκστρατεία Εισιτηρίων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 που καλύπτει την Ελλάδα και την Ευρώπη…

Ξεκινά η διαφημιστική εκστρατεία Εισιτηρίων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 που καλύπτει την Ελλάδα και την Ευρώπη<...>. Στόχος της εκστρατείας είναι η ενημέρωση, εκπαίδευση και καθοδήγηση του κοινού στην διαδικασία παραγγελίας εισιτηρίων καθώς και η προτροπή του για έγκαιρη παραγγελία.

Η ΑΘΗΝΑ 2004, έχει εξασφαλίσει για το κοινό πρόσβαση στην αγορά εισιτηρίων για κάθε κατηγορία τιμής και για κάθε αγωνιστική περίοδο σε όλα τα Ολυμπιακά Αθλήματα. Στόχος του Προγράμματος εισιτηρίων είναι η μεγιστοποίηση των πωλήσεων και τα γεμάτα στάδια και την διάρκεια των αγώνων. Η εγκυρότητα και η απόλυτη διαφάνεια της διαδικασίας παραγγελίας, κατανομής και αγοράς των εισιτηρίων αποτελούν τη βασική αρχή του προγράμματος. Θα διατεθούν συνολικά 5.300.000 εισιτήρια. Από αυτά, τουλάχιστον 3.000.000 εισιτήρια θα διατεθούν στο κοινό, απευθείας από την ΑΘΗΝΑ 2004. Όλοι οι κάτοικοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) και του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) έχουν ίσα δικαιώματα στην απόκτηση Εισιτηρίων. Οι πωλήσεις εισιτηρίων θα ξεκινήσουν ταυτόχρονα και με τους ίδιους όρους, σε όλες τις χώρες της ΕΕ και του ΕΟΧ. Δεν υπάρχουν δωρεάν εισιτήρια ή προσκλήσεις. Η ΑΘΗΝΑ 2004 έχει εξασφαλίσει προσιτές τιμές για τα εισιτήρια. Τα εισιτήρια των Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004, παρέχουν δωρεάν μετακίνηση με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς – από και προς τις αγωνιστικές εγκαταστάσεις.

Με στόχο την διευκόλυνση του κοινού στη διαδικασία παραγγελίας, η ΑΘΗΝΑ 2004 δημιούργησε εκτός από τα μεμονωμένα εισιτήρια, πάνω από 200 διαφορετικούς συνδυασμούς εισιτηρίων. Συνδυασμός εισιτηρίων είναι η ομαδοποίηση μεμονωμένων εισιτηρίων. Η τιμή κάθε συνδυασμού εισιτηρίων είναι ίση με το άθροισμα των ονομαστικών τιμών των μεμονωμένων εισιτηρίων που περιλαμβάνει.
Υπάρχουν 5 είδη συνδυασμών εισιτηρίων:

  • Συνδυασμοί εισιτηρίων Ολυμπιακής Εμπειρίας
  • Συνδυασμοί εισιτηρίων Σαββατοκύριακου
  • Συνδυασμοί εισιτηρίων Ολυμπιακού Συγκροτήματος
  • Ημερήσιοι Συνδυασμοί εισιτηρίων και,
  • Συνδυασμοί εισιτηρίων Ολυμπιακού Αγωνίσματος

Οι παραγγελίες εισιτηρίων στο ευρύ κοινό θα ξεκινήσουν στις 12 Μαΐου 2003 και θα διαρκέσουν έως τις 12 Ιουνίου 2003.

Ο Επίσημος Οδηγός Εισιτήριων με τις τιμές, το αναλυτικό Πρόγραμμα Αγώνων και ένθετη Αίτηση Παραγγελίας θα διατεθεί μαζικά και δωρεάν.

Όσοι ενδιαφέρονται να παραγγείλουν εισιτήρια θα πρέπει να προμηθευτούν τον Επίσημο Οδηγό Εισιτηρίων, να συμπληρώσουν την Αίτηση Παραγγελίας και να την καταθέσουν έγκαιρα (μέχρι 12 Ιουνίου 2003) σε οποιοδήποτε από τα 420 καταστήματα της Alpha Bank σε όλη την Ελλάδα.

Παραγγελίες Εισιτηρίων θα γίνονται επίσης ηλεκτρονικά στην Επίσημη Ιστοσελίδα Εισιτηρίων www.athens2004.com/tickets , στην οποία παρέχονται πληροφορίες σε 3 γλώσσες (Ελληνικά, Αγγλικά και Γαλλικά). Δυνατότητα παραγγελίας έχουν όλοι οι κάτοικοι της Ελλάδας , της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.

Με την κατάθεση της Αίτησης Παραγγελίας θα πρέπει να δηλωθεί ο τρόπος πληρωμής. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε μετρητά, είτε πιστωτική κάρτα Visa, είτε τραπεζικός λογαριασμός της Alpha Bank.Το ποσό της παραγγελίας προπληρώνεται μόνο στην περίπτωση πληρωμής με μετρητά.

Επιπλέον, από χθες λειτουργεί Τηλεφωνικό Κέντρο Εισιτηρίων για την παροχή πληροφοριών στο κοινό.
Μετά την λήξη της προθεσμίας κατάθεσης αιτήσεων θα πραγματοποιηθεί η κατανομή των εισιτηρίων.

Στις περιπτώσεις που η ζήτηση υπερβεί τον διαθέσιμο αριθμό Εισιτηρίων, θα διεξαχθεί κλήρωση με την χρήση ηλεκτρονικού προγράμματος που διασφαλίζει την εγκυρότητα, τη διαφάνεια και το αδιάβλητο της διαδικασίας. Η κλήρωση θα γίνει έως τα τέλη Ιουλίου 2003. Η ίδια διαδικασία της κλήρωσης, εφαρμόστηκε στις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις Ολυμπιακών Αγώνων (Ατλάντα 1996, Σύδνεϋ 2000, Σώλτ Λέικ Σίτυ 2002) και σε άλλα μεγάλα αθλητικά γεγονότα (Αγώνες Βρετανικής Κοινοπολιτείας 2002). Η κλήρωση έχει αποδειχθεί ότι είναι η πιο αντικειμενική και δίκαιη διαδικασία, που δίνει σε όλους ίσες ευκαιρίες να αποκτήσουν τα εισιτήρια που επιθυμούν.

Όλοι οι συμμετέχοντες στη διαδικασία παραγγελίας Εισιτηρίων θα λάβουν ταχυδρομικά επιβεβαιωτική επιστολή με την κατανομή των Εισιτηρίων τους , μέχρι τον Σεπτέμβριο 2003.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024