Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤιμητική εκδήλωση από την Ένωση Ξενοδόχων και την νομαρχία Κεφαλονιάς – Ιθάκης

Τιμητική εκδήλωση από την Ένωση Ξενοδόχων και την νομαρχία Κεφαλονιάς – Ιθάκης

Επ΄ ευκαιρίας των 50 ετών από τον μεγάλο και καταστροφικό σεισμό της Κεφαλονιάς, αλλά και των 20 ετών από την ίδρυση της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς – Ιθάκης, διοργανώθηκε με μεγάλη […]

Επ΄ ευκαιρίας των 50 ετών από τον μεγάλο και καταστροφικό σεισμό της Κεφαλονιάς, αλλά και των 20 ετών από την ίδρυση της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς – Ιθάκης, διοργανώθηκε<...> με μεγάλη επιτυχία εκδήλωση στην οποία τιμήθηκαν οι επιζώντες του Βρετανικού Θωρηκτού «Daring», που ήλθε στο Αργοστόλι αμέσως μετά τον σεισμό για παροχή βοήθειας, καθώς και προσωπικοτήτων με σημαντική προσφορά στο τόπο.

Την εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Mediterranee» στην Κεφαλονιά την προηγούμενη Παρασκευή, διοργάνωσαν η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και η Ένωση Ξενοδόχων Κεφαλονιάς – Ιθάκης.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σπύρος Γαλιατσάτος στην σύντομη ομιλία του τόνισε την καθοριστικής και ιστορικής σημασίας βοήθεια του Βρετανικού θωρηκτού και ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους επιζήσαντες του πληρώματος του, οι οποίοι είχαν προσκληθεί και παραβρέθηκαν στην εκδήλωση. Επίσης, ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιηθούν και άλλες εκδηλώσεις με στόχο να τιμηθούν και όσοι από τους υπολοίπους συμμετείχαν στην ανθρωπιστική βοήθεια ανόρθωσης της Κεφαλονιάς.

Ο αντινομάρχης Κεφαλονιάς – Ιθάκης Σωτήρης Κουρής περιέγραψε με συγκινητική λεπτομέρεια στιγμιότυπα από το έργο των Βρετανών καθώς και σκηνές από τον σεισμό.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, στην οποία παρέστη πλήθος τοπικών παραγόντων, τιμήθηκαν ο αστυνομικός κ. Στεργίου, ο οποίος συνέλαβε 2 εγκληματίες Αλβανούς που διέπραξαν στυγερό έγκλημα στο νησί πριν πέντε περίπου χρόνια, συμβάλλοντας στην αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας. Ο κ. Γαλιατσάτος τόνισε το θέμα της ασφαλείας αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι στο νησί κανείς δεν κλειδώνει ούτε το σπίτι του ούτε το αυτοκίνητό του.

Επίσης, τιμήθηκαν για την προσφορά τους στην οικονομική ανάπτυξη του νησιού και την απασχόληση μέσω των σοβαρών επενδύσεων τους σε ξενοδοχειακές μονάδες οι κκ. Λία Μεταξά, Νέλη Κοντοδήμου και ο Σπύρος Σβωρόνος.

Βασικός χορηγός της εκδήλωσης ήταν ο tour operator Tomas Cook.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024