Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΠροβολή του ΕΟΤ στα Bloomindale΄s των ΗΠΑ

Προβολή του ΕΟΤ στα Bloomindale΄s των ΗΠΑ

Ο ΕΟΤ και τα 25 πολυκαταστήματα Bloomindale΄s στις ΗΠΑ συμφώνησαν, σε συνεργασία του γραφείου του ΕΟΤ ΗΠΑ-Καναδά με τη διεύθυνση μάρκετινγκ των πολυκαταστημάτων, να δημιουργήσουν και να διοργανώσουν από κοινού […]

Ο ΕΟΤ και τα 25 πολυκαταστήματα Bloomindale΄s στις ΗΠΑ συμφώνησαν, σε συνεργασία του γραφείου του ΕΟΤ ΗΠΑ-Καναδά με τη διεύθυνση μάρκετινγκ των πολυκαταστημάτων, να δημιουργήσουν <...>και να διοργανώσουν από κοινού πρόγραμμα προβολής της τουριστικής Ελλάδας στα Bloomindale΄s για μια εβδομάδα.

O αντιπρόεδρος μάλιστα της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων David Fisher που παντρεύεται το φθινόπωρο στις ΗΠΑ επέλεξε την Ελλάδα για να περάσει το μήνα του μέλιτος, εκφράζοντας έτσι το φιλελληνισμό και την αγάπη του για τη χώρα μας.

Ο δημοσιογράφος Douglas Cooper, πρώην εκδότης του New York Times Magazine, που τώρα εργάζεται στο περιοδικό en Route θα παραστεί και θα συμμετάσχει στην ημερίδα για τον ιαματικό Τουρισμό που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο στην Ολυμπία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024