Τελευταία νέα

World Corporate Games στη Θεσσαλονίκη

Aπό 21 έως 23 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη οι World Corporate Games2003, η επίσημη παρουσίαση των οποίων πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Makedonia Palace…

Aπό 21 έως 23 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη οι World Corporate Games2003<...>, η επίσημη παρουσίαση των οποίων πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Makedonia Palace.

Στην παρουσίαση παρευρέθηκαν η Dr. Maureen Johnston, πρόεδρος της Sport For Life και Ιδρυτής των World Corporate Games, ο Dr. Ken O’ Bryan αντιπρόεδρος της Sport for Life, η κυρία Paige Van Every, διευθύντρια Marketing των Αγώνων και από την πλευρά της ελληνικής οργανωτικής επιτροπής ο Δρ. Παύλος Χολέβας και ο κ. Χρήστος Σαχίνογλου. Χαιρετισμό απηύθυναν ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης καθώς και ο αν. νομάρχης, Διονύσης Ψωμιάδης, ο Επίσημος Υποστηρικτής των Αγώνων.

Οι World Corporate Games έλαβαν χώρα για πρώτη φορά στο San Francisco το 1988 και έκτοτε έχουν σημειώσει συνεχείς επιτυχίες σε πόλεις όπως το Λονδίνο, η Λιλ, το Γιοχάνεσμπουργκ, η Στουτγάρδη, η Γενεύη και η Χάγη, και σε διαφορετικά μέρη όπως η Χαβάη, η Μαλαισία, η Αρούμπα και η Ισπανία.

Η Θεσσαλονίκη επιλέχθηκε για να φιλοξενήσει αυτό το αναγνωρισμένου κύρους γεγονός λόγω της ιστορικής, πολιτιστικής και αθλητικής της παράδοσης καθώς και λόγω της θέσης της ως κύρια πόλη της περιοχής.

Οι 15οι World Corporate Games θα φέρουν χιλιάδες συμμετέχοντες μαζί να αγωνιστούν σε μία μεγάλη ποικιλία αθλημάτων από αντιπτέριση μέχρι βόλεϊ, με αναμενόμενες καταναλώσεις άνω των 2 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία. Τα αγωνίσματα χωρίζονται σε κατηγορίες ηλικιών από Ανοικτό έως Aνω των 50 και είναι ανοικτά τόσο σε άνδρες όσο σε γυναίκες.

Οι World Corporate Games αποτελούν ένα μίγμα αθλητισμού, business και τουρισμού και απευθύνονται σε όλους ασχέτως ικανότητας, ηλικίας και εμπειρίας. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς σε επαγγελματίες όπως λογιστές, δικηγόρους, τραπεζικούς, αρχιτέκτονες και τα λοιπά καθώς προσφέρουν την ευκαιρία να συμπεριλάβει κανείς πελάτες, μέλη οικογένειας και φίλους στην ομάδα του.

Περισσότερες από 150 εταιρίες και οργανισμοί αναμένεται να λάβουν μέρος, πολλές από τις οποίες είναι πολυεθνικές, όμως στο μεγαλύτερο μέρος είναι επιχειρήσεις μεσαίου μεγέθους που επιθυμούν να επωφεληθούν από τα οφέλη των Αγώνων, όπως είναι η ενίσχυση του ομαδικού πνεύματος και της φυσικής κατάστασης στον εργασιακό χώρο.

Στο Σαββατοκύριακο περιλαμβάνονται τα αθλήματα, η Μεγάλη Παρέλαση, οι Γιορτές Έναρξης και Λήξης και πολλές άλλες δραστηριότητες, δώρα, βραβεία, διασκέδαση κ.α.. Επιπλέον, το βράδυ του Σαββάτου θα γίνει το Μεγάλο Πάρτι των Αγώνων, που φέτος θα έχει πολλά θέματα, το καθένα συνδεδεμένο με την Ελλάδα και τους Αγώνες.

Το SuperCentre, ή η καρδιά των Αγώνων, βρίσκεται στο ξενοδοχείο Makedonia Palace, όπου στεγάζονται το τμήμα εγγραφών, οι χορηγοί και τα ΜΜΕ.

Οι 15οι World Corporate Games διεξάγονται υπό την αιγίδα του ΕΟΤ, της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Θεσσαλονίκης και του Δήμου Θεσσαλονίκης με την υποστήριξη των Δήμων Ευόσμου και Καλαμαριάς. Η Ολυμπιακή Αεροπορία είναι ο επίσημος μεταφορέας, ενώ επίσημοι χορηγοί των αγώνων είναι ο όμιλος ξενοδοχείων Grecotel και η Royal Olympic Cruises.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024