Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗ κυβέρνηση οδηγεί τους τουριστικούς επιχειρηματίες σε απόγνωση κρατώντας κλειστά τα αρχαιολογικά μουσεία

Η κυβέρνηση οδηγεί τους τουριστικούς επιχειρηματίες σε απόγνωση κρατώντας κλειστά τα αρχαιολογικά μουσεία

Η παντελής αδιαφορία της Κυβέρνησης για τα προβλήματα του κλάδου των αρχαιοφυλάκων, κρατά κλειστά τα αρχαιολογικά μουσεία της χώρας στην καρδιά της τουριστικής περιόδου…

`Η παντελής αδιαφορία της Κυβέρνησης για τα προβλήματα του κλάδου των αρχαιοφυλάκων, κρατά κλειστά τα αρχαιολογικά μουσεία της χώρας στην καρδιά της τουριστικής περιόδου<...>. Παρότι το πρόβλημα έχει τεθεί κατ` επανάληψη στην Κυβέρνηση από τους τουριστικούς φορείς, οι αρμόδιοι Υπουργοί μέχρι σήμερα κωφεύουν, πετώντας απλώς `το μπαλάκι` ο ένας στον άλλον`, αναφέρει χθεσινή ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

Όσο για τους τουριστικούς επιχειρηματίες που ήδη έχουν πουλήσει στα πακέτα διακοπών επισκέψεις στους αρχαιολογικούς χώρους και στα μουσεία, βρίσκονται κυριολεκτικά σε απόγνωση και πέραν των ακυρώσεων και των οικονομικών συνεπειών, η Ελλάδα γελοιοποιείται και διασύρεται στα μάτια των επισκεπτών – τουριστών.

`Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη στιγμή για τον τουρισμό μας, η Κυβέρνηση Σημίτη δίνει στον κλάδο τη χαριστική βολή, αφού, με την ανύπαρκτη τουριστική πολιτική της, φρόντισε να μειωθεί δραματικά φέτος, τόσο ο αριθμός των εισερχομένων τουριστών, όσο και το εισόδημα από την τουριστική δραστηριότητα, στο τέλος, για όσους τουρίστες ξεγελάστηκαν και ήρθαν να μας επισκεφθούν, έκλεισε και τα μουσεία. Η στρατηγική που εφαρμόζει η Κυβέρνηση για την προώθηση του τουριστικού μας προϊόντος, εν όψει μάλιστα και των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, είναι πραγματικά άξια θαυμασμού`.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024