Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδριαΑναπτυξιακό συνέδριο για τη Δυτική Ελλάδα διοργανώνεται στην Πάτρα

Αναπτυξιακό συνέδριο για τη Δυτική Ελλάδα διοργανώνεται στην Πάτρα

Το αναπτυξιακό συνέδριο με θέμα “Γέφυρες 2003” διοργανώνεται στην Πάτρα από τις 27 – 28 Ιουνίου 2003 στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών στο Ρίο, που τελεί υπό […]

Το αναπτυξιακό συνέδριο με θέμα “Γέφυρες 2003” διοργανώνεται στην Πάτρα από τις 27 – 28 Ιουνίου 2003 στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών στο Ρίο, που τελεί<...> υπό την Αιγίδα του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδας (ΙΝΑΔΕ), των Υπουργείων Πολιτισμού και ΠΕΧΩΔΕ και των Νομαρχίων Αχαΐας & Αιτωλοακαρνανίας.

Το συνέδριο πραγματοποιείται με την υποστήριξη των Δήμων Πατρέων, Ρίου, Αντιρρίου & Ναυπάκτου και στόχος είναι να γίνει θεσμός για την περιοχή ως ένα φόρουμ ανταλλαγής απόψεων και δημιουργικής σύνθεσης προτάσεων μεταξύ πολιτείας, πολιτικών φορέων, τεχνοκρατών και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ομιλητές στο συνέδριο θα είναι η υπουρχός ΠΕΧΩΔΕ Βάσω Παπανδρέου, ο υπουργός Πολιτισμού Ευάγγελος Βενιζέλος, ο κ. Μιχάλης Παπαγιαννάκης, Ευρωβουλευτής, η κ. Φάνη Πάλλη Πετραλιά, Βουλευτής, ο κ. Σάββας Τσιτουρίδης, Βουλευτής, ο κ. Δημήτρης Κατσικόπουλος, Νομάρχης Αχαΐας, ο κ. Δημήτρης Σταμάτης, Νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας, ο κ. Απόστολος Κατσιφάρας, Αντινομάρχης Οικονομικής Ανάπτυξης Αχαίας, οι Δήμαρχοι Πατρέων, Ρίου, Ναυπάκτου, Αντιρρίου, ο κ. Κώστας Ζαΐμης, Πρόεδρος ΙΝΑΔΕ, ο κ. Κώστας Κατσιγιάννης Γενικός Διευθυντής ΕΟΤ, ο κ. Ανδρέας Κουνινιώτης, Αντιπρόεδρος ΙΝΑΔΕ, ο κ. Γιάννης Ταλούμης Αντιπρόεδρος ΙΝΑΔΕ, ο κ. Αλέξανδρος Παναγόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος Superfast Ferries, o κ. Μάκης Ασημακόπουλος, Γ.Δ/ντής Αθλημάτων ΟΕΑ2004, ο κ. Γιώργος Κασσιμάτης, Δ/ντης Γραφείου Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο κ. Σμυρλής Λιακατάς Χρήστος, Βουλευτής, ο κ. Ιωάννης Κεφαλογιάννης, Βουλευτής, ο κ. Θανάσης Παπανδρόπουλος, Πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Περιοδικού Τύπου, ο κ. Δημήτρης Στεργίου, Δ/ντής του Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής, ο κ. Βοκολίδης Δημήτρης, Μέλος Δ.Σ. ΣΕΠΒΕ, ο κ. Σωτήρης Βαρνάβας, Καθηγητής Παν/μίου Πατρών, ο κ. Κων/νος Κασσιός, Καθηγητής ΕΜΠ, ο κ. Γιάννης Καλαβρουζιώτης, Λέκτορας Παν/μίου Ιωαννίνων, ο κ. Νίκος Χαραλαμπόπουλος, ο κ. Γιώργος Μυλωνάς, Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Σκηνοθετών, ο κ. Λευτέρης Ζαγορίτης, Πολιτευτής Β` Αθηνών, ο κ. Πάρις Γιαννίκος, Πρόεδρος της Art Factory, ο κ. Κυριάκος Ρερρές, Γεν. Διευθυντής του Π.Ο.Ξ., ο κ. Ανδρέας Βρής, Δημοσιογράφος, ο κ. Βασίλης Κορομάτζος, Πρόεδρος της Δ.Α.Ε.Μ., ο κ. Πέτρος Γανός, Διδάκτωρ Ηλεκτρολόγος-Μηχανολόγος και Στέλεχος Ε.Α.Ι.Τ.Υ., ο κ. Βασίλης Κούτσης, Γ. Δ/ντής του Astakos Terminal, ο κ. Γιάννης Σκουρογιάννης, Σύμβουλος Έρευνας και Εφαρμογών Πολιτισμικής Τεχνολογίας, ο κ. Σεραφείμ Τσούκος, Δικηγόρος, ο κ. Γιώργος Αναστασόπουλος, Δ.Σ. EUCAT, ο κ. Φαίδων Στράτος, Σύμβουλος TUV Austria, η κ. Aντα Βλαχούτσικου, Περιβαλλοντολόγος, ο κ. Γιάννης Ιωαννίδης, Προπονητής της Εθνικής Ομάδος Καλαθοσφαίρισης, ο κ. Σταύρος Τσέτσης, Πολεοδόμος, ο κ. Φωκίων Ζαίμης, Πρόεδρος της εταιρίας iforce Επικοινωνίες, εκλεκτοί επιστήμονες και εκπρόσωποι φορέων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024