Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΔιεθνής διαγωνισμός για τη δημιουργία πάρκου αναψυχής και τουρισμού στην Ηλεία

Διεθνής διαγωνισμός για τη δημιουργία πάρκου αναψυχής και τουρισμού στην Ηλεία

Στις 22 Αυγούστου 2003 λήγει η προθεσμία για την υποβολή προσφορών για τη δημιουργία πάρκου αναψυχής και τουρισμού στη λίμνη Μουριά του νομού Ηλείας, μέσα σε έκταση 726 στρεμμάτων

Στις 22 Αυγούστου 2003 λήγει η προθεσμία για την υποβολή προσφορών για τη δημιουργία πάρκου αναψυχής και τουρισμού στη<...> λίμνη Μουριά του νομού Ηλείας, μέσα σε έκταση 726 στρεμμάτων, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Ανάπτυξης.

Πρόκειται για ένα πρότυπο πάρκο ελληνικής παραδοσιακής αρχιτεκτονικής και χώρων αναψυχής και τουριστικών δραστηριοτήτων που θα δημιουργηθεί στη Ηλεία, στο πλαίσιο των ενεργειών για τον εμπλουτισμό του τουριστικού προϊόντος της χώρας και την τόνωση της περιφερειακής ανάπτυξης. Για την υλοποίηση του σχεδίου, εμπνευστής του οποίου είναι ο υφυπουργός Ανάπτυξης Δημήτρης Γεωργακόπουλος, προκηρύχθηκε διεθνής διαγωνισμός για την επιλογή τεχνικού συμβούλου του έργου.

Ο τεχνικός σύμβουλος θα αναλάβει την προετοιμασία του φακέλου του έργου και την εκπόνηση των αναγκαίων μελετών για την έκδοση των απαραίτητων εγκρίσεων, θα εξειδικεύσει το master plan για την υλοποίηση των προβλεπόμενων έργων υποδομής και των κτιρίων, καθώς επίσης θα συντάξει πρόταση για το φορέα λειτουργίας του έργου και για τον τρόπο τουριστικής αξιοποίησης του υπόλοιπου τμήματος με σκοπό τη βιώσιμη λειτουργία του πάρκου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024