Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΗ Ταϊλάνδη απαλλαγμένη από το SARS χαμογελάει ξανά

Η Ταϊλάνδη απαλλαγμένη από το SARS χαμογελάει ξανά

Πεντακόσιοι ογδόντα δημοσιογράφοι, πρόεδροι Ταξιδιωτικών οργανισμών, Τουριστικοί επιχειρηματίες και Ταξιδιωτικοί πράκτορες από όλη την Ευρώπη, παρευρέθησαν στη Μπανγκόκ σε μια μεγάλη εκδήλωση που οργάνωσε το Υπουργείο Τουρισμού & Αθλητισμού της […]

Πεντακόσιοι ογδόντα δημοσιογράφοι, πρόεδροι Ταξιδιωτικών οργανισμών, Τουριστικοί επιχειρηματίες και Ταξιδιωτικοί πράκτορες από<...> όλη την Ευρώπη, παρευρέθησαν στη Μπανγκόκ σε μια μεγάλη εκδήλωση που οργάνωσε το Υπουργείο Τουρισμού & Αθλητισμού της Ταϊλάνδης, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Τουρισμού της χώρας και την Thai Airways International.

Ο στόχος της εκδήλωσης αυτής ήταν η ενημέρωση της διεθνούς κοινότητας ότι η Ταϊλάνδη είναι ένα ασφαλής προορισμός ελεύθερος από SARS.

Κύριοι ομιλητές της εκδήλωσης αυτής ήταν ο Αντιπρόεδρος της Ταϊλανδικής Κυβέρνησης, η Υπουργός Υγείας, ο Υπουργός Τουρισμού & Αθλητισμού, ο Πρόεδρος της Thai Airways και ο εκπρόσωπος του WHO στην Ν. Ανατολική Ασία. Επίσης οι ομιλητές απάντησαν σε ερωτήσεις των Ευρωπαίων δημοσιογράφων και έδωσαν όλες τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις για την πολιτική που ακολουθεί η χώρα στον απόλυτο έλεγχο του SARS.

Στη συνέχεια η Πρόεδρος του Ταϊλανδικού Οργανισμού Τουρισμού παρουσίασε τη νέα τουριστική διαφημιστική καμπάνια της Ταϊλάνδης που βασίζεται στο σλόγκαν “Thailand Smiles Plus”.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του, ο Πρόεδρος της HATTA Γιάννης Ευαγγέλου.

Μετά την διήμερη παραμονή στην Μπανγκόκ, οι Έλληνες προσκεκλημένοι ταξίδεψαν στο εξωτικό Πουκέτ. Το πρόγραμμα περιελάμβανε επισκέψεις στα μοναδικά ξενοδοχειακά θέρετρα του νησιού, επίσκεψη στο James Bond Island, εξορμήσεις σε ποταμούς (rafting), περιηγήσεις σε τροπικά δάση (trekking), καθώς επίσης και βόλτες με ελέφαντες.

Ο πάντα εκπληκτικός καιρός, σύμμαχος στις αποδράσεις, έδωσε την ευκαιρία στους προσκεκλημένους να απολαύσουν τη τροπική θάλασσα, να αναζωογονηθούν στα εκπληκτικά κέντρα SPA και να χαλαρώσουν στα περίφημα Thai μασάζ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024