Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΘέμα ελάχιστων εβδομάδων η άτυπη πνευμονία

Θέμα ελάχιστων εβδομάδων η άτυπη πνευμονία

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας ο ιός της άτυπης πνευμονίας θα έχει εξαλειφθεί μέσα στις επόμενες δύο ως τρεις εβδομάδες, όμως είναι πιθανόν η ασθένεια να ξαναεμφανιστεί στην […]

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας ο ιός της άτυπης πνευμονίας θα έχει εξαλειφθεί μέσα στις επόμενες δύο ως τρεις εβδομάδες, όμως είναι πιθανόν η ασθένεια να ξαναεμφανιστεί<...> στην Κίνα τον επόμενο χειμώνα.

Την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου βγαίνουν από την λίστα του ΠΟΥ, ανακοινώνει το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερ, η Ταϊβάν και το Τορόντο, οι δύο περιοχές που θεωρούνται ακόμα επικίνδυνες για τη μετάδοση της νόσου.

“Αν δεν εμφανιστεί κανένα κρούσμα της ασθένειας στην Ταϊβάν και το Τορόντο μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου θα μπορούμε να πούμε πως η μετάδοση της ασθένειας στον ανθρώπινο πληθυσμό έχει διακοπεί”, τόνισε εκπρόσωπος του ΠΟΥ, και συνέχισε αναφέροντας ότι “ενώ, φαίνεται πως το SARS έφτασε στην κορύφωσή του σε όλες τις χώρες, υπάρχει ακόμα κίνδυνος μετάδοσης της ασθένειας από τα ζώα στον άνθρωπο, το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο στην Κίνα. Αυτό που δεν ξέρουμε είναι αν η ασθένεια κάνει κύκλους ή αν είναι εποχική, επισήμανε. Από τη Γενεύη, εκπρόσωπος του ΠΟΥ δήλωσε πως “αν η άτυπη πνευμονία εμφανιστεί και πάλι οι επιπτώσεις της θα είναι λιγότερο σοβαρές λόγω των προληπτικών μέτρων που έχουν ληφθεί και της εμπειρίας που έχουν αποκτήσει οι ειδικοί”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024