Τελευταία νέα

Η US Airways στην Star Alliance

Το Διοικητικό Συμβούλιο της συμμαχίας Star Alliance ενέκρινε ομόφωνα την αίτηση της αεροπορικής εταιρίας US Airways για ένταξη στη αεροπορική συμμαχία. Η είσοδο της US Airways θα επεκτείνει σημαντικά το […]

Το Διοικητικό Συμβούλιο της συμμαχίας Star Alliance ενέκρινε ομόφωνα την αίτηση της αεροπορικής εταιρίας US Airways για ένταξη στη αεροπορική<...> συμμαχία. Η είσοδο της US Airways θα επεκτείνει σημαντικά το δίκτυο της συμμαχίας στα επιχειρηματικά κέντρα πόλεων στις ανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες και στην Καραϊβική.

“Η US Airways προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα στους επιβάτες του δικτύου Star Alliance” είπε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Star Alliance κ. Jaan Albrecht. “Για τους επιχειρηματίες ταξιδιώτες, η ένταξη της US Airways σημαίνει πρόσβαση στο πιο εκτενές αεροπορικό δίκτυο στις ανατολικές ΗΠΑ, ενώ για τους ταξιδιώτες αναψυχής, το νέο διευρυμένο δίκτυο τους προσφέρει περισσότερους προορισμούς στην Καραϊβική και τη Φλόριντα.”

Η είσοδος της US Airways στη Star Alliance σημαίνει ότι πλέον το συμμαχικό δίκτυο θα είναι σε θέση να προσφέρει πτήσεις σε 771 προορισμούς και να εξυπηρετεί 133 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο.

“Η επέκταση του δικτύου μας μέσω της Star Alliance θα δημιουργήσει τεράστια οφέλη στους πελάτες μας και στην εταιρία μας,” είπε ο κ. David Siegel, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της US Airways. “Στις υπόλοιπες εταιρίες μέλη και στους επιβάτες της Star Alliance, η US Airways προσφέρει ένα εκτενές δίκτυο με την ισχυρή παρουσία μας στις ανατολικές ΗΠΑ, όπου καταλήγει το 70% των ταξιδιωτών από την Ευρώπη, καθώς επίσης και η αυξανόμενη παρουσία μας στην Καραϊβική. Μέσω του νέου terminal που λειτούργησε πρόσφατα στη Φιλαδέλφεια οι επιβάτες της Star Alliance θα έχουν περισσότερες επιλογές πτήσεων.”

Η US Airways αναμένεται να ολοκληρώσει τις διαδικασίες ένταξης στο αεροπορικό δίκτυο Star Alliance μέσα στους επόμενους 9-12 μήνες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024