Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΈτοιμοι να μποϊκοτάρουν την Ιταλία οι Γερμανοί τουρίστες

Έτοιμοι να μποϊκοτάρουν την Ιταλία οι Γερμανοί τουρίστες

Μετά από την άρνηση του Ιταλού υφυπουργού Τουρισμού να ζητήσει συγνώμη για τα προσβλητικά του σχόλια σε βάρος των Γερμανών τουριστών, δημοσιεύματα προτρέπουν τους Γερμανούς τουρίστες να μην ταξιδέψουν στην […]

Μετά από την άρνηση του Ιταλού υφυπουργού Τουρισμού να ζητήσει συγνώμη για τα προσβλητικά του σχόλια σε βάρος των Γερμανών τουριστών<...>, δημοσιεύματα προτρέπουν τους Γερμανούς τουρίστες να μην ταξιδέψουν στην Ιταλία. Υπενθυμίζουμε ότι ο Ιταλός υφυπουργός μέλος της Λέγκας του Βορρά Στέφανο Στεφάνι χαρακτήρισε `αλλαζονικά γομάρια` και `ξανθούς υπερεθνικιστές` τους Γερμανούς τουρίστες που κατακλύζουν τις ιταλικές ακτές.

Συγκεκριμένα, η γερμανική εφημερίδα Bild πέρασε χθες στην αντεπίθεση και διερωτάται εάν ο Στεφάνι έχει `μακαρόνια αντί για μυαλό` ενώ προειδοποιεί ότι οι Γερμανοί τουρίστες ίσως μποϋκοτάρουν την Ιταλία. Επίσης, η εφημερίδα αναφέρει `τι άλλο πρέπει να ανεχθούμε από την Ιταλία;`

Μετά από αυτά και από το σάλο που έχει προκαλέσει ο Ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλκουσκόνι με τις δηλώσεις του όταν συνέκρινε Γερμανό ευρωβουλευτή με διοικητή ναζιστικού στρατοπέδου συγκέντρωσης, ο Γερμανός καγκελάριος Γκέρχαρντ Σρέντερ απείλησε να ματαιώσει τις διακοπές του στην Ιταλία. `Οι Ιταλοί πολιτικοί προσβάλλουν όλους τους Γερμανούς. Αρκετά`, αναφέρει η Βild, σύμφωνα με την οποία 10 εκατ. Γερμανοί επισκέπτονται την χώρα αυτή κάθε χρόνο ξοδεύοντας επτά δισ. ευρώ.

Μετά από τις παραπάνω δημοσιεύσεις ο Ιταλός πρωθυπουργός κάλεσε το Γερμανό καγκελάριο να περάσει τις διακοπές του φιλοξενούμενός του στη λίμνη Γκάρντα για να θεωρηθεί λήξαν το επεισόδιο, και συγκεκριμένα είπε ότι `Θέλω να τον καλέσω να περάσει τις διακοπές του ως φιλοξενούμενός μου στη λίμνη Γκάρντα, στη βόρεια Ιταλία, ή όπου αλλού προτιμά. Θα είναι καλεσμένος μου στην Ιταλία, το επαναλαμβάνω. Έτσι θα δει τι άνθρωποι είμαστε και πόσο άνετα αισθάνομαι με τους Γερμανούς που είναι διαφορετικοί από τον Σουλτς. Γιατί πιστεύω πως είναι τελείως διαφορετικός από τον Σουλτς`, τόνισε ο Στεφάνι, αναφερόμενος στο Γερμανό ευρωβουλευτή Μάρτιν Σουλτς, στον οποίο ο Μπερλουσκόνι πρότεινε να ενσαρκώσει το ρόλο του διοικητή ναζιστικού στρατοπέδου, σε ταινία με αυτό το θέμα. Οι δηλώσεις αυτές του Ιταλού πρωθυπουργού προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024