Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΗ απειλή έγινε πραγματικότητα και ο Σρέντερ ακύρωσε τις διακοπές του στην Ιταλία

Η απειλή έγινε πραγματικότητα και ο Σρέντερ ακύρωσε τις διακοπές του στην Ιταλία

Τελικά ο Γερμανός καγκελάριος Γκέρχαρντ Σρέντερ ακύρωσε τις διακοπές του στην Ιταλία, όπως ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου της γερμανικής κυβέρνησης, μετά τις δηλώσεις του Ιταλού υφυπουργού Τουρισμού για τους Γερμανούς […]

Τελικά ο Γερμανός καγκελάριος Γκέρχαρντ Σρέντερ ακύρωσε τις διακοπές του στην Ιταλία, όπως ανακοίνωσε<...> το γραφείο Τύπου της γερμανικής κυβέρνησης, μετά τις δηλώσεις του Ιταλού υφυπουργού Τουρισμού για τους Γερμανούς τουρίστες, τις οποίες το Βερολίνο χαρακτήρισε προσβλητικές.

Ο ιταλός υπουργός Εξωτερικών Φράνκο Φρατίνι δήλωσε πως η απόφαση του Γερμανού καγκελάριου Γκέρχαρντ Σρέντερ να ακυρώσει τις διακοπές του στην Ιταλία “δεν είναι πολιτική απόφαση”.

“Λυπάμαι, όμως για μένα το επεισόδιο έχει λήξει εδώ και δύο ημέρες και θα συνεχίσω εγώ προσωπικά να πηγαίνω στη Γερμανία”, τόνισε ο Φρατίνι.

Ο Σρέντερ είχε απειλήσει ότι θα ακυρώσει τις διακοπές του στην Ιταλία, που θα ξεκινούσαν στις 18 Ιουλίου, λόγω των δηλώσεων του Στέφανο Στεφάνι, ο οποίος χαρακτήρισε τους Γερμανούς τουρίστες “ξανθούς υπερεθνικιστές που ξεχύνονται στις παραλίες κάνοντας τρομερό θόρυβο”. Αυτό που μένει να δούμε είναι πόσο η απόφαση αυτή του Γερμανού καγκελάριου θα επηρεάσει τις αποφάσεις των εκατομμυρίων Γερμανών τουριστών που επισκέπτονται κάθε χρόνο την Ιταλία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024