Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΑπαλλαγή από τον `ασφυκτικό κρατικό εναγκαλισμό` ζητούν οι Εφοπλιστές ακτοπλοΐας

Απαλλαγή από τον `ασφυκτικό κρατικό εναγκαλισμό` ζητούν οι Εφοπλιστές ακτοπλοΐας

Την τροποποίηση του νόμου Παπουτσή και την πλήρη απελευθέρωση του κλάδου της ακτοπλοΐας από την 1η Ιανουαρίου 2004 ζήτησε ο πρόεδρος της ΕΕΑ Στέλιος Σαρρής, ώστε να αφεθεί ο κλάδος […]

Την τροποποίηση του νόμου Παπουτσή και την πλήρη απελευθέρωση του κλάδου της ακτοπλοΐας από την<...> 1η Ιανουαρίου 2004 ζήτησε ο πρόεδρος της ΕΕΑ Στέλιος Σαρρής, ώστε να αφεθεί ο κλάδος ελεύθερος να λειτουργήσει με οικονομικά κριτήρια.

Οι ακτοπλόοι επανέφεραν το θέμα των εκπτώσεων στα ναύλα τις οποίες χαρακτήρισαν απαράδεκτες σε καθεστώς απελευθέρωσης της Ακτοπλοΐας, κατηγορώντας την κυβέρνηση και τον πρώην υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας Γιώργο Ανωμερίτη πως παρά το γεγονός ότι δεσμεύτηκε να πληρώνονται οι εκπτώσεις των λιμενικών από το ΥΕΝ, και των στρατιωτικών από το υπουργείο Εθνικής Aμυνας, μέχρι τώρα δεν έχει παρθεί καμία απόφαση για να τους καταβληθούν τα οφειλόμενα χρήματα. Εξέφρασαν δε την αισιοδοξία τους ότι θα δικαιωθούν για το θέμα των εκπτώσεων είτε από το Συμβούλιο της Επικρατείας, είτε από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο που έχουν προσφύγει.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024