Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΟργανωτές ΣυνεδρίωνΝέα κάρτα που προσφέρει ποικιλία ταξιδιωτικών υπηρεσιών στα μέλη της

Νέα κάρτα που προσφέρει ποικιλία ταξιδιωτικών υπηρεσιών στα μέλη της

H Afea Corporate Travel Consultants & Congress Services έθεσε πρόσφατα σε κυκλοφορία στην ελληνική αγορά την κάρτα Vip Travel Club η οποία και προσφέρει ποικιλία ταξιδιωτικών υπηρεσιών στα μέλη της. […]

H Afea Corporate Travel Consultants & Congress Services έθεσε πρόσφατα σε κυκλοφορία στην ελληνική αγορά την κάρτα Vip Travel Club η οποία και προσφέρει ποικιλία ταξιδιωτικών υπηρεσιών στα μέλη της.

Η δημιουργία της Vip Travel Club αποτελεί μία εξειδικευμένη ταξιδιωτική υπηρεσία που αφορά σε μεμονωμένα ανώτατα στελέχη εταιριών, σε εταιρίες που χρειάζονται την κάρτα για χρήση από τα στελέχη τους καθώς και σε εταιρίες που επιθυμούν να εντάξουν τη συγκεκριμένη υπηρεσία σε προωθητικά προγράμματα πελατών τους, ανακοίνωσε η ιδιοκτήτρια εταιρία της κάρτας.

Με την ευκαιρία της διάθεσης της Vip Travel Club στην Ελληνική αγορά, ο Γενικός Διευθυντής της Afea κ. Γιώργος Ματσάγγος είπε σχετικά: “Με τη διάθεση της Vip Travel Club προσβλέπουμε στη διευκόλυνση των εταιριών και των στελεχών τους όταν πραγματοποιούν ταξίδια, κάτι που τα τελευταία χρόνια είναι πλέον επιτακτική ανάγκη. Επενδύοντας σε νέες καινοτόμες υπηρεσίες, προσπαθήσαμε να καλύψουμε όλο το φάσμα των αναγκών που παρουσιάζονται στους εταιρικούς μας πελάτες, διατηρώντας το πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024