Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΈντονοι προβληματισμοί μετά το θάνατο Βρετανού τουρίστα στο Φαληράκι

Έντονοι προβληματισμοί μετά το θάνατο Βρετανού τουρίστα στο Φαληράκι

Μετά το τραγικό γεγονός του θανάτου Βρετανού τουρίστα που για άγνωστο λόγο επιχείρησε να περάσει κάτω από σταματημένο απορριμματοφόρο του δήμου Καλλιθέας στην Ρόδο…

Μετά το τραγικό γεγονός του θανάτου Βρετανού τουρίστα που για άγνωστο λόγο επιχείρησε να περάσει κάτω από σταματημένο απορριμματοφόρο<...> του δήμου Καλλιθέας στην Ρόδο, οι προβληματισμοί της κοινής γνώμης όλο και γίνονται πιο έντονοι σχετικά με τις σκηνές και τα επεισόδια που διαδραματίζονται κάθε μέρα και δυσφημούν τον τουρισμό μας.

Πρωταγωνιστές των επεισοδίων αυτών είναι κυρίως Βρετανοί τουρίστες. Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο δήμαρχος Καλλιθέας Γιάννης Ιατρίδης αφού εκφράζει τη λύπη του για τον τραγικό θάνατο του τουρίστα, επισήμανε ότι “ο εν λόγω Βρετανός επιχείρησε – δίκην κασκαντέρ – να περάσει κάτω από το απορριμματοφόρο όχημα του δήμου”. Ακόμη, ο κ. Ιατρίδης, στη δήλωσή του υπογραμμίζει ότι “το τραγικό γεγονός αποδεικνύει το πρόβλημα που υπάρχει στις τουριστικές περιοχές που φιλοξενούν Βρετανούς τουρίστες και επιβεβαιώνει ότι η δημοτική αρχή και οι άλλες εμπλεκόμενες υπηρεσίες δεν μπορούν να το επιλύσουν χωρίς τη συνεργασία των πρακτορείων και των εργαζομένων σε αυτό, που προφανώς δίνουν την αίσθηση στους συγκεκριμένους ότι μπορεί να συμπεριφέρονται χωρίς κανόνες και ηθικούς φραγμούς”.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Βρετανός Benney M. Matthew, 30 χρόνων βρήκε τραγικό θάνατο όταν επιχείρησε να περάσει κάτω από απορριμματοφόρο, και εκείνη την ώρα ο οδηγός του έθεσε σε κίνηση το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα ο πίσω αριστερός τροχός να περάσει πάνω από την κοιλιά του και να τον σκοτώσει.

Το απορριμματοφόρο είχε σταματήσει στην έξοδο του ξενοδοχείου `Απόλλων Μπιτς`, προκειμένου ο οδηγός να ελέγξει το δρόμο και στη συνέχεια να στρίψει αριστερά για να συνεχίσει το δρομολόγιό του. Δεξιά στο πεζοδρόμιο της εξόδου βρισκόταν μια παρέα νεαρών Βρετανών και χωρίς κανένας να αντιληφθεί το παραμικρό, ο Benney Matthew, επιχείρησε να περάσει κάτω από το απορριμματοφόρο.

Ο οδηγός και οι δύο εργάτες που βρισκόταν στην καρότσα του απορριμματοφόρου κατέθεσαν ότι όλοι οι Βρετανοί ήταν μεθυσμένοι, ενώ οι φίλοι του θύματος ισχυρίζονται ότι `ξαφνικά τον έχασαν από μπροστά τους`.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου οδηγήθηκε αμέσως ενώπιον του εισαγγελέα, όπου και του απαγγέλθηκε η κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024