Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαAH&LA: Πιλοτικό πρόγραμμα remote check in για αυξημένη ασφάλεια

AH&LA: Πιλοτικό πρόγραμμα remote check in για αυξημένη ασφάλεια

Με στόχο την ανάκαμψη των ταξιδιών στις ΗΠΑ, την αύξηση της ασφάλειας, αλλά και της άνεσης των ταξιδιωτών, η ένωση Αμερικανικών Ξενοδοχείων και Καταλυμάτων American Hotel & Lodging Association (AH&LA), […]

Με στόχο την ανάκαμψη των ταξιδιών στις ΗΠΑ, την αύξηση της ασφάλειας, αλλά και της άνεσης των ταξιδιωτών, η ένωση Αμερικανικών Ξενοδοχείων και Καταλυμάτων<...> American Hotel & Lodging Association (AH&LA), πρόκειται να υποστηρίξει ένα πιλοτικό πρόγραμμα check in εκτός αεροδρομίου.

Το πρόγραμμα, στο οποίο θα πάρουν μέρος διάφορα ξενοδοχεία εθελοντικά, θα επιτρέπει στους ταξιδιώτες να δίνουν για check in τις αποσκευές τους στο ξενοδοχείο δώδεκα ώρες πριν την πτήση τους και παράλληλα να λαμβάνουν την κάρτα επιβίβασης τους. Μετά την παραλαβή οι αποσκευές κλειδώνονται, μεταφέρονται στο αεροδρόμιο, και υποβάλλονται σε πολύωρη εξέταση. Κατόπιν, αφού εμφανισθεί ο κάτοχος τους στο αεροδρόμιο και ελεγχθεί ότι του ανήκουν οι συγκεκριμένες αποσκευές τότε φορτώνονται στα αεροπλάνα.

Το πρόγραμμα αρχικά ξεκίνησε στο αεροδρόμιο του Ορλάντο, με συμμετοχή επιλεγμένων ξενοδοχείων της πόλης, και η AH&LA ευελπιστεί να επεκταθεί σύντομα σε όλα τα αεροδρόμια των ΗΠΑ. Η AH&LA θα συνεχίσει να συνεργάζεται με διάφορους φορείς, τοπικούς, κυβερνητικούς και τουριστικούς με στόχο την αύξηση της ασφάλεια των ταξιδιών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024