Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΈκκληση για περιορισμό των τρομοσεναρίων από την Qantas

Έκκληση για περιορισμό των τρομοσεναρίων από την Qantas

Μετά τις δηλώσεις του πρωθυπουργού της Αυστραλίας ότι τα αεροσκάφη της αεροπορικής εταιρίας Qantas, κινδυνεύουν να χτυπηθούν από τους πυραύλους εδάφους-αέρος, και τις συνεχιζόμενες συζητήσεις στην Αυστραλία για τους κινδύνους […]

Μετά τις δηλώσεις του πρωθυπουργού της Αυστραλίας ότι τα αεροσκάφη της αεροπορικής εταιρίας Qantas, κινδυνεύουν να χτυπηθούν<...> από τους πυραύλους εδάφους-αέρος, και τις συνεχιζόμενες συζητήσεις στην Αυστραλία για τους κινδύνους από τρομοκρατικές επιθέσεις, η πρόεδρος της αεροπορικής εταιρίας Qantas, κ. Margaret Jackson δήλωσε ότι οι δηλώσεις των πολιτικών και του πρωθυπουργού όχι μόνο δεν βοηθούν την αναβάθμιση της ασφάλειας των πολιτών, αλλά, ορισμένες φορές φέρνουν τα αντίθετα αποτελέσματα.

“Σε ορισμένες περιπτώσεις”, τόνισε η κ. Jackson, “η ενημέρωση του κοινού για τους κινδύνους που διατρέχει, πρακτικά δυσκολεύει τα μέτρα ασφαλείας και αυξάνει τους κινδύνους. Τέτοιου είδους δηλώσεις, δυσκολεύουν το έργο των υπηρεσιών ασφαλείας. Ζούμε σε μια εποχή που κυριαρχεί η φοβία. Θέλουμε να είμαστε πληροφορημένοι, αλλά η πληροφόρηση αυξάνει δυστυχώς τους κινδύνους”.

Με την παραπάνω γνώμη, ότι οι δηλώσεις για τα τρομοσενάρια τρομοκρατούν χωρίς λόγο των κόσμο και προκαλούν μεγάλη ζημιά, τόσο στις αεροπορικές εταιρίες όσο στις τουριστικές επιχειρήσεις και ταξιδιωτικά γραφεία, συμφωνούν πολλοί ιθύνοντες του τουρισμού της Αυστραλίας. Επίσης, την ίδια γνώμη εξέφρασε και ο υποδιευθυντής του οργανισμού Τουριστικών Επιχειρήσεων, κ. Τόμας, που δήλωσε ότι κατανοεί το δύσκολο έργο της κυβέρνησης, αλλά οι συζητήσεις και δηλώσεις των πολιτικών για τους κινδύνους της τρομοκρατίας κάνουν ζημιά και φοβίζουν ακόμα περισσότερο τον κόσμο που ήδη είναι φοβισμένος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024