Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣτην 8η θέση ο συνεδριακός τουρισμός της Ελλάδας

Στην 8η θέση ο συνεδριακός τουρισμός της Ελλάδας

Η Ελλάδα κατατάσσεται πλέον στην 8η θέση ως κοντινός συνεδριακός προορισμός στην Βρετανική αγορά σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα και έρευνα, του έγκυρου βρετανικού περιοδικού ΜΙΤ (Meeting and Incentive Travel)

Η Ελλάδα κατατάσσεται πλέον στην 8η θέση ως κοντινός συνεδριακός προορισμός στην Βρετανική αγορά σύμφωνα με πρόσφατο<...> δημοσίευμα και έρευνα, του έγκυρου βρετανικού περιοδικού ΜΙΤ (Meeting and Incentive Travel).

Η έρευνα αναφέρεται σε δείγμα 155.437 διανυκτερεύσεων από διάφορα συνέδρια. Η ραγδαία αυτή πρόοδος, είναι αποτέλεσμα της συνδυασμένης προβολής της χώρας σαν συνεδριακού προορισμού, τονίζει ανακοίνωση του ΕΟΤ, των εγκαταστάσεων που τελευταία γίνανε στην χώρα και των πρωτοβουλιών των γραφείων ΕΟΤ κυρίως Λονδίνου, όπου λειτουργεί ειδικό τμήμα συνεδριακού τουρισμού. Το ίδιο αποτέλεσμα έχει και η πρόσφατη έρευνα της ΕΙΒΤΜ, που ανακοινώθηκε στην Γενεύη, όπου η Ελλάδα και ιδιαίτερα η Αθήνα, θεωρείται ο προορισμός που θα έχει και μελλοντικά την μεγαλύτερη αύξηση, στον συνεδριακό τουρισμό.

Και οι δύο έρευνες επιβεβαιώνουν την πολιτική του ΕΟΤ, για την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος και την προώθηση του συνεδριακού τουρισμού, που πλέον και μετά την ίδρυση και του Convention Bureau της Αθήνας, προδιαγράφουν την τοποθέτηση πλέον της χώρας στον διεθνή συνεδριακό χώρο, αναφέρει τελειώνοντας η ανακοίνωση του ΕΟΤ.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024