Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣε ετοιμότητα από ύποπτη επανεμφάνιση του ιού της άτυπης πνευμονίας

Σε ετοιμότητα από ύποπτη επανεμφάνιση του ιού της άτυπης πνευμονίας

Σε ετοιμότητα διατάχθηκαν να βρίσκονται τα νοσοκομεία του Καναδά και της Σιγκαπούρης ύστερα από μυστηριώδη εμφάνιση ασθένειας στον Καναδά, που θυμίζει πολύ την άτυπη πνευμονία. Η ασθένεια έχει προκαλέσει ανησυχία […]

Σε ετοιμότητα διατάχθηκαν να βρίσκονται τα νοσοκομεία του Καναδά και της Σιγκαπούρης ύστερα από μυστηριώδη εμφάνιση<...> ασθένειας στον Καναδά, που θυμίζει πολύ την άτυπη πνευμονία.

Η ασθένεια έχει προκαλέσει ανησυχία στη Σιγκαπούρη, όπου οι αξιωματούχοι των υγειονομικών υπηρεσιών υπενθύμισαν προχθές σε όλα τα νοσοκομεία ότι πρέπει να συνεχίσουν να τηρούν τα μέτρα προφύλαξης από τον θανατηφόρο ιό.

Πριν την εξάπλωση της νέας ασθένειας του αναπνευστικού και σε δεύτερη μικρή ιδιωτική κλινική στην περιοχή του Βανκούβερ, το υπουργείο Υγείας της Σιγκαπούρης είχε σταματήσει την θερμομέτρηση των επισκεπτών στα νοσοκομεία, στο πλαίσιο της χαλάρωσης των μέτρων κατά του SARS. Ωστόσο μετά από τις τελευταίες εξελίξεις το υπουργείο διέταξε τις νοσοκομειακές αρχές να παίρνουν το ιστορικό ταξιδιών όλων των ασθενών, ενώ κάλεσε γιατρούς και νοσοκόμες να `είναι σε ετοιμότητα`.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024