Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΞεκίνησε τη λειτουργία του το γήπεδο γκολφ στο τουριστικό θέρετρο του Πόρτο Καρράς

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το γήπεδο γκολφ στο τουριστικό θέρετρο του Πόρτο Καρράς

Από την περασμένη Παρασκευή άνοιξε τις πύλες του το ανακαινισμένο και βελτιωμένο γήπεδο γκολφ στο τουριστικό θέρετρο του Πόρτο Καρράς, στη Σιθωνία Χαλκιδικής και παραδόθηκε επίσημα σε λειτουργία με τα […]

Από την περασμένη Παρασκευή άνοιξε τις πύλες του το ανακαινισμένο και βελτιωμένο γήπεδο γκολφ στο τουριστικό θέρετρο του Πόρτο Καρράς<…>, στη Σιθωνία Χαλκιδικής και παραδόθηκε επίσημα σε λειτουργία με τα εγκαίνιά του που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο.

Η διοίκηση του ομίλου της εταιρίας Τεχνική Ολυμπιακή ΑΕ, σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι ανακαινισμένο γήπεδο γκολφ είναι “Ένα από τα ομορφότερα γήπεδα γκολφ στην Ευρώπη, με τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου από τη μια πλευρά και τις πευκόφυτες πλαγιές του όρους Μελίτωνα από την άλλη, όπου απλώνεται ο αμπελώνας του κτήματος Πόρτο Καρράς.

Το γήπεδο είναι διεθνών προδιαγραφών, αγωνιστικό 18 οπών με Par 71 και λειτουργεί 12 μήνες το χρόνο.

Είναι εξοπλισμένο με Champions Tees (White Tees 5960 μέτρα) και Standard Tees (Yellow Tees 5574 μέτρα, Red Tees 5202 μέτρα).

Σύντομα θα διαθέτει:

  • Σχολή γκολφ
  • Ακαδημία γκολφ
  • Παιδικές Σχολές εκμάθησης γκολφ
  • Golfpros με τεχνικές γνώσεις θα βρίσκονται στο πλευρό των μελών και των επισκεπτών του γηπέδου γκολφ Πόρτο Καρράς. Θα παραδίνονται μαθήματα από Δευτέρα έως και Κυριακή, 12 μήνες το χρόνο, για μεμονωμένα άτομα ή γκρουπ, για αρχάριους και προχωρημένους.

Η επένδυση που πραγματοποιήθηκε για την ανακαίνισή του ξεπερνά τα 12.000.000 ευρώ και είναι έτοιμες οι 9 πρώτες οπές του γηπέδου και το Golf Club. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν ολοκληρωθεί οι μελέτες και πολύ σύντομα θα ξεκινήσει η κατασκευή ενός ακόμη γηπέδου γκολφ 18 οπών στις πλαγιές του Μελίτωνα”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024