Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΝα συνδεθούν ακτοπλοϊκώς Σαμοθράκη και Ίμβρος

Να συνδεθούν ακτοπλοϊκώς Σαμοθράκη και Ίμβρος

Είναι αναγκαίο να συνδεθούν ακτοπλοϊκώς η Σαμοθράκη με την Ίμβρο, δύο νησιά με πολλές ομοιότητες αλλά και ίδια προβλήματα επεσήμανε ο δήμαρχος Σαμοθράκης κ. Χάνος έπειτα από συνομιλίες του με […]

Είναι αναγκαίο να συνδεθούν ακτοπλοϊκώς η Σαμοθράκη με την Ίμβρο, δύο νησιά με πολλές ομοιότητες αλλά και ίδια προβλήματα<...> επεσήμανε ο δήμαρχος Σαμοθράκης κ. Χάνος έπειτα από συνομιλίες του με τον δήμαρχο της Ίμβρου, τον Μητροπολίτη Ίμβρου και Τενέδου, αλλά και κατοίκους του νησιού.

“Είναι ανάγκη να υπάρξει συνεργασία μεταξύ των δυο νησιών, πρέπει επιτέλους να σπάσουν τα διαχωριστικά τείχη και να ασχοληθούν με το αίτημά μας οι αρμόδιοι. Υπάρχουν πολλά νησιά που έχουν κατευθείαν σύνδεση με τα παράλια της Μικράς Ασίας, ενώ εμείς όχι. Κανείς δεν έχει αναλάβει μέχρι σήμερα την πολιτική ευθύνη, αλλά τώρα πλέον έχει φθάσει η στιγμή. Είναι ντροπή να είμαστε τόσο κοντά με την Ίμβρο, να μπορούμε όλοι να επωφεληθούμε από εμπορικές και τουριστικές συναλλαγές και να μην προχωράμε. Είμαστε πολύ πίσω σε τέτοια θέματα. Ακούμε συνέχεια για διασυνοριακά `παραμύθια`, αλλά δεν γίνεται τίποτε με το δικό μας πρόβλημα” τόνισε ο κ. Χανός.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024