Τελευταία νέα
ΑρχικήΠεριβάλλονΕταιρίεςΣτην Ελλάδα το πρώτο ξενοδοχείο της Ευρώπης με σήμα EU-flower

Στην Ελλάδα το πρώτο ξενοδοχείο της Ευρώπης με σήμα EU-flower

To ξενοδοχείο Sunwing Resort Kallithea στη Ρόδο, είναι το πρώτο ξενοδοχείο στην Ευρώπη στο οποίο απονεμήθηκε το οικολογικό σήμα της Ε.Ε. EU-flower μετά την ολοκλήρωση των κριτηρίων για τα καταλύματα […]

To ξενοδοχείο Sunwing Resort Kallithea στη Ρόδο, είναι το πρώτο ξενοδοχείο στην Ευρώπη στο οποίο απονεμήθηκε<...> το οικολογικό σήμα της Ε.Ε. EU-flower μετά την ολοκλήρωση των κριτηρίων για τα καταλύματα έγινε στην αρχή του 2003.

Οι απαιτήσεις του προγράμματος αυτού αφορούν ενέργεια, νερό, χημικά και απόβλητα, αλλά και απαιτήσεις σχετικά με την εκπαίδευση του προσωπικού και την ενημέρωση των πελατών. Ο ΑΣΑΟΣ, ως φορέας πιστοποίησης, μετά από λεπτομερή εξέταση του σχετικού φακέλου και επιτόπιο επιθεώρηση των εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου, απένειμε το οικολογικό σήμα στο Sunwing Resort Kallithea τον Σεπτέμβριο του 2003, ενημερώνοντας σχετικά και την αρμόδια υπηρεσία των Βρυξελλών.

Τα Sunwing Resorts έχουν εργαστεί συστηματικά για το περιβάλλον εδώ και 10 χρόνια περίπου και καλωσορίζουν το περιβαλλοντικό σήμα το οποίο διευκολύνει την επικοινωνία με τους πελάτες τους. Όλα τα Sunwing Resort θα υποβάλλουν σύντομα αίτηση για την απόκτηση του EU-flower.

“Έχουμε εργαστεί πάνω στα περιβαλλοντικά κριτήρια του Swan που αφορούν ξενοδοχεία των βόρειων χωρών από το 1999, έτσι ώστε όταν ψηφίστηκαν τα κριτήρια του EU-flower, ήμασταν έτοιμοι με όσα απαιτούσε το πρόγραμμα”, δήλωσε ο κ. Ίων Γκόνος που είναι διευθυντής της περιφέρειας ανατολικής Μεσογείου και διευθυντής του Sunwing Resort στη Ρόδο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024