Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΚέρδισε ξανά τις εκλογές για την Αντιπροεδρία του Business Council του ΠΟΤ ο ΣΕΤΕ

Κέρδισε ξανά τις εκλογές για την Αντιπροεδρία του Business Council του ΠΟΤ ο ΣΕΤΕ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ- ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΤ- ΚΙΝΑ 2003: Για τέταρτη συνεχή, φορά ο ΣΕΤΕ εξελέγη στην Αντιπροεδρία του Business Council του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (WTOBC), κατά τις εργασίες της 15ης Γενικής Συνέλευσης του WTO χθες στο Πεκίνο της Κίνας…

ΑΠΟΣΤΟΛΗ- ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΤ- ΚΙΝΑ 2003: Για τέταρτη συνεχή, φορά ο ΣΕΤΕ εξελέγη στην Αντιπροεδρία του Business Council του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (WTOBC), κατά<...> τις εργασίες της 15ης Γενικής Συνέλευσης του WTO χθες στο Πεκίνο της Κίνας.

Το WTOBC εκπροσωπεί τους μη κυβερνητικούς οργανισμούς που συμμετέχουν στον WTO σαν συνεργαζόμενα μέλη. Το WTOBC εκφράζοντας τον Ιδιωτικό τομέα, έχει σαν κύριο σκοπό την ανάπτυξη συνεργασίας μεταξύ κυβερνήσεων και επιχειρήσεων για την υποστήριξη και προώθηση του τουρισμού. Ο ΣΕΤΕ συμμετέχει ενεργά στο WTOBC και η επανεκλογή του στην Αντιπροεδρία του WTOBC επιβραβεύει ακόμα μια φορά την συνεπή και θετική συνεισφορά του στην διεθνή τουριστική ανάπτυξη.

Επίσης κατά την διάρκεια της 15ης Γενικής Συνέλευσης του ΠΟΤ, ο ΣΕΤΕ σε συνεργασία με το WTOBC (World Tourism Organization Business Council) ανακοίνωσαν την διοργάνωση του 1ου Παγκόσμιου “Tourism Association Seminar”, το οποίο θα γίνει στην Ρόδο, 24 – 25 Νοεμβρίου 2003, στο ξενοδοχείο Sofitel Capsis Convention Centres & Resort Hotels, Rhodes.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ενώσεις και συνδέσμους του τουρισμού σε όλο τον κόσμο. Οι συμμετέχοντες, θα εκπροσωπήσουν περίπου 30 χώρες. Κύρια θέματα της διήμερης εκδήλωσης θα είναι: Στρατηγικές Επαγγελματικής Δικτύωσης, Δείκτες Απόδοσης, Δημόσιες Σχέσεις / ΜΜΕ, προσέλκυση μελών, πολιτικές εισφορών μελών, διαχείριση βάσεων δεδομένων και Επαγγελματική Ανάπτυξη. Κατά την διάρκεια των workshops, τα στελέχη των τουριστικών συνδέσμων και ενώσεων θα παρουσιάσουν και θα συζητήσουν τους τρόπους που χρησιμοποιούν ή σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν σε τρέχουσες προκλήσεις όπως “Δημόσιες Σχέσεις σε περίοδο κρίσης”, “Βελτίωση αποτελεσματικότητας με τη χρήση νέων τεχνολογιών” ή “Ανάπτυξη και χρήση δεικτών αποδοτικότητας για μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς”.

Το σεμινάριο γίνεται με την ευγενική χορηγία των Sofitel Capsis Convention Centres & Resort Hotels, Rhodes, Rodos Express, www.traveldailynews.gr . Επίσημοι αερομεταφορείς, Ολυμπιακή Αεροπορία και Aegean Airlines.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024