Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΕκπαιδευτικά ΤαξίδιαΙάπωνες επαγγελματίες στην Ελλάδα και στη 19η Philoxenia

Ιάπωνες επαγγελματίες στην Ελλάδα και στη 19η Philoxenia

Εκπαιδευτικό ταξίδι γνωριμίας και προώθησης της τουριστικής συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Ιαπωνίας πραγματοποίησε από 30 Οκτωβρίου – 6 Νοεμβρίου ο EOT…

Εκπαιδευτικό ταξίδι γνωριμίας και προώθησης της τουριστικής συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Ιαπωνίας πραγματοποίησε<...> από 30 Οκτωβρίου – 6 Νοεμβρίου ο EOT, με τη συνεργασία της αεροπορικής εταιρίας KLM και τη συμμετοχή επαγγελματιών των περιοχών Tokyo και Osaka, Ιαπωνίας.

Οι φιλοξενούμενοί, επισκέφτηκαν τη Θεσσαλονίκη, όπου ξεναγήθηκαν και στους χώρους της τουριστικής έκθεσης Philoxenia 2003, τη Βεργίνα, τη Νάουσα, τα Μετέωρα, τους Δελφούς και την Αθήνα, έχοντας επίσης, την ευκαιρία να δοκιμάσουν την τύχη τους στο casino Θεσσαλονίκης και ν` απολαύσουν μία ιδιαίτερα προσεγμένη Ελληνική τοπική κουζίνα.

Παράλληλα, το Ιαπωνικό τηλεοπτικό συνεργείο Azmax Co. Ltd επισκέφτηκε, τον περασμένο Οκτώβριο, με τη συνεργασία του ΕΟΤ, την Κρήτη, για το τηλεοπτικό πρόγραμμα “Trekking-Essay Journey” το οποίο θα παρουσιασθεί τον Ιανουάριο 2004, από το κρατικό τηλεοπτικό κανάλι NHK.

To πρόγραμμα θα είναι αφιερωμένο στο “trekking” και στην επίσκεψη του Ιάπωνα συγγραφέα κ. Yuichi Shimpo, του Εθνικού Δρυμού Σαμαριάς και της όμορφης φύσης των ορεινών περιοχών και των μικρών χωριών της Κρήτης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024