Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΕπιτυχημένη συμμετοχή της Κύπρου στην Έκθεση Philoxenia

Επιτυχημένη συμμετοχή της Κύπρου στην Έκθεση Philoxenia

Πολύ επιτυχημένη χαρακτηρίζει την συμμετοχή της Κύπρου στην Έκθεση Philoxenia, Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού, ΚΟΤ, σε ανακοίνωση του. Ο πρόεδρος του ΚΟΤ Φώτης Φωτίου ανέπτυξε στη Θεσσαλονίκη, τους στόχους του Στρατηγικού […]

Πολύ επιτυχημένη χαρακτηρίζει την συμμετοχή της Κύπρου στην Έκθεση Philoxenia, Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού, ΚΟΤ, σε<...> ανακοίνωση του.

Ο πρόεδρος του ΚΟΤ Φώτης Φωτίου ανέπτυξε στη Θεσσαλονίκη, τους στόχους του Στρατηγικού Σχεδίου για τον τουρισμό, καθώς και τους τρόπους προσέλκυσης μεγαλύτερων αριθμών τουριστών από την ελληνική αγορά. Αναφέρθηκε, επίσης, στις προσπάθειες του ΚΟΤ για ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού για να μπορέσει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της εποχικότητας. Ο κ. Φωτίου ανέφερε ακόμα ότι στόχος του Οργανισμού είναι και η ανάπτυξη του μαθητικού, συνεδριακού, θρησκευτικού, ναυτικού και αγροτικού τουρισμού.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στον αθλητικό τουρισμό και, όπως επισήμανε ο πρόεδρος του ΚΟΤ, λόγω και των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 αυτός παρουσιάζει πολύ καλές προοπτικές ανάπτυξης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024