Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΕτήσιο Συνέδριο Αεροπορικής Ασφάλειας Avsec World 2003

Ετήσιο Συνέδριο Αεροπορικής Ασφάλειας Avsec World 2003

Το ετήσιο συνέδριο Avsec World, η μεγαλύτερη διοργάνωση σε παγκόσμιο επίπεδο για θέματα ασφάλειας στο χώρο της πολιτικής αεροπορίας, πραγματοποιείται στην Αθήνα από τις 18-20 Νοεμβρίου. Υπό την οργανωτική αιγίδα […]

Το ετήσιο συνέδριο Avsec World, η μεγαλύτερη διοργάνωση σε παγκόσμιο επίπεδο για θέματα ασφάλειας στο χώρο της πολιτικής αεροπορίας, πραγματοποιείται στην Αθήνα<...> από τις 18-20 Νοεμβρίου.

Υπό την οργανωτική αιγίδα της Διεθνούς Ένωσης Αεροπορικών Εταιριών (ΙΑΤΑ), του Διεθνούς Συμβουλίου Αερολιμένων (ACI), του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Πολιτικής Αεροπορίας (ECAC) και του Διεθνούς Οργανισμού Πολιτικής Αεροπορίας (ICAO) και με βασικούς χορηγούς και οικοδεσπότες το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και την Ολυμπιακή Αεροπορία, το Avsec World 2003 αναμένεται να συγκεντρώσει περισσότερους από 800 συνέδρους, Διευθυντές Ασφαλείας διεθνών αερολιμένων και αεροπορικών εταιριών, επικεφαλής Υπηρεσιών Πολιτικής Αεροπορίας και Υπηρεσιών Αστυνόμευσης, καθώς επίσης και εκπροσώπους κυβερνητικών υπηρεσιών.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ομιλίες του προέδρου του ECAC, Δρα Laszlo Kiss, του Διευθυντή Αερομεταφορών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Michel Ayral, του Διοικητή της Ελληνικής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, κ. Σταύρου Κωνσταντινίδη, του Διευθύνοντος Συμβούλου & Γενικού Διευθυντή της ΙΑΤΑ, κ. Giovanni Bisignani, του Γενικού Γραμματέα του ΑCI, Δρα Alex Strahl, του Γενικού Διευθυντή του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, κ. Alfred van der Meer, καθώς και άλλων διακεκριμένων ομιλητών, σχετικά με θέματα αεροπορικής ασφάλειας και των εξελίξεων που την επηρεάζουν.

Η ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, η συμβολή της τεχνολογίας και της τεχνογνωσίας στην αποτελεσματική λήψη μέτρων ασφαλείας και η αντιμετώπιση της τρομοκρατίας σε όλες τις μορφές με τις οποίες αυτή εκδηλώνεται, είναι ορισμένα από τα θέματα που αναμένεται να καλύψουν οι ομιλητές του σημαντικού αυτού συνεδρίου. Όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά οι διοργανωτές, στόχος του Avsec World 2003 είναι η ανταλλαγή απόψεων και η συνεργασία όλων των μερών (αεροπορικών, αεροδρομιακών και κρατικών), για την εδραίωση και ενίσχυση της εμπιστοσύνης στις αερομεταφορές.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024